Dennis12 Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Ce are ca scop proiectul GlobalScripts ? Proiectul GlobalScripts a fost conceput cu ideea de a oferi servicii de web development profesionale la preturi accesibile oricui si nu numai pentru diferite domenii de activitate( companii, jocuri [SA:MP, RAGE:MP, FiveM, CS:GO, etc] ). De ce sa alegi GlobalScripts ? Un prim argument evidentiat este seriozitatea, increderea, profesionalismul si comunicarea pe care se bazeaza serviciile noastre. Un alt argument este reprezentat de lucrurile pe care ne bazam cel mai mult in momentul in care creem un website. Securitatea joaca un rol foarte important, suntem foarte atenti in ceea ce priveste acest aspect. Oferim website-uri rapide, fara erori de operare pentru asigurarea bunei functionari. Design-ul este creeat dupa preferintele clientilor, dar totodata suntem foarte deschisi si atenti in ceea ce priveste acest aspect pentru a oferi un design placut oricarei persoane. Cum se va desfasura comercializarea serviciilor ? Cum pot lua legatura cu echipa ? Pe langa pagina de prezentare, website-ul nostru dispune de o platforma de SHOP cu plati automate, tichete si alte functii folositoare pentru suport avansat si comercializare mai usoara a serviciilor. Poti beneficia de toate aceste facilitati doar prin creerea unui cont. Pentru orice informatie sau orice proiect trebuie sa deschizi un tichet pe platforma, iar in cel mai scurt timp posibil vei primi un raspuns. Esti pasionat de programare si vrei sa inveti ? Ai o problema pe care nu stii sa o rezolvi ? Comunitatea noastra are o solutie gratuita si pentru acest aspect. Aceasta beneficiaza de un FORUM bine structurat pentru mai multe ramuri ale programarii, moderate de persoane specializate pe domeniul respectiv sau membrii ai comunitatii care vor sa ofere ajutor gratuit. Prin urmare te asteptam cu un cont si pe forum. De precizat, aceasta nu se bazeaza doar pe SA:MP, se bazeaza pe programare in general. Pentru o comunicare mai buna va asteptam si pe serverul nostru de DISCORD. Totodata apreciem si o sustinere pe paginile de FACEBOOK si INSTAGRAM. (!) In acest moment se lucreaza la un UCP compatibil RAGE:MP cu multe facilitati. WEBSITE: https://globalscripts.ro/ SHOP: https://shop.globalscripts.ro/ FORUM: https://forum.globalscripts.ro/ DISCORD: https://discord.gg/mpdSQKr2MM
Dennis12 Posted September 12, 2021 Author Posted September 12, 2021 Pentru a ma contacta pe discord: Dennis12#6604
UnknownFace666 Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Numai pe mana lui @Dennis12 sa nu ajungeti.Asta daca nu vreti sa ajungeti sa dati chiar si 200-300Euro si sa se aleaga praful de ei.Asta s-a intamplat anul trecut cu un server de samp + forum ca e si developer de asa ceva. ''Atat de civilizat a vorbit ca ii parea rau dar banii nu a stiut sa-i returneze, ca na ..romanica si romanii ei, ii papase, ca foamea e mare acolo.'' Decizia fiecaruia pana la urma pe cine alege asa ca am lasat acest avertisment si feedback ! 1
Dennis12 Posted February 17, 2022 Author Posted February 17, 2022 6 hours ago, UnknownFace666 said: Numai pe mana lui @Dennis12 sa nu ajungeti.Asta daca nu vreti sa ajungeti sa dati chiar si 200-300Euro si sa se aleaga praful de ei.Asta s-a intamplat anul trecut cu un server de samp + forum ca e si developer de asa ceva. ''Atat de civilizat a vorbit ca ii parea rau dar banii nu a stiut sa-i returneze, ca na ..romanica si romanii ei, ii papase, ca foamea e mare acolo.'' Decizia fiecaruia pana la urma pe cine alege asa ca am lasat acest avertisment si feedback ! Dupa cum am mai precizat, ai primit produsele. Apreciez parerea ta si o respect. Fiecare om este liber sa aleaga, nu ii poti impaca chiar pe toti pana la urma. O seara frumoasa iti doresc !
UnknownFace666 Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Nu mai face caca atat pe tine ca ai dat produsele ca ai dat un rahat, ai dat niste gunoaie ca sa zici si tu ca ai dat ceva.Fiecare e liber sa aleaga, eu imi fac datoria sa avertizez pe fiecare prin ce am trecut si sa-si faca o opinie. Daca vrea cineva conversatiile sa si formeze o parere...puteti sa-mi dati PM. Iar tu Dennis12 am sa ma asigur ca oriunde esti si iti prestezi serviciile am sa fiu o umbra neagra pentru tine pentru toate cacaturille ce le-ai facut.Trebuie sa dispari cu tot din peisajul asta de ''developer'' samp , gta 5 si ce ... mai esti tu. 1
Dennis12 Posted February 19, 2022 Author Posted February 19, 2022 On 2/18/2022 at 8:30 AM, UnknownFace666 said: Nu mai face caca atat pe tine ca ai dat produsele ca ai dat un rahat, ai dat niste gunoaie ca sa zici si tu ca ai dat ceva.Fiecare e liber sa aleaga, eu imi fac datoria sa avertizez pe fiecare prin ce am trecut si sa-si faca o opinie. Daca vrea cineva conversatiile sa si formeze o parere...puteti sa-mi dati PM. Iar tu Dennis12 am sa ma asigur ca oriunde esti si iti prestezi serviciile am sa fiu o umbra neagra pentru tine pentru toate cacaturille ce le-ai facut.Trebuie sa dispari cu tot din peisajul asta de ''developer'' samp , gta 5 si ce ... mai esti tu. Degeaba. Nu mai face off topic aici, multumesc.
UnknownFace666 Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Spun asta unde vreau eu scumbag ce esti.
Recommended Posts