Jump to content
RAGE Multiplayer Community

Recommended Posts

I have a problem


Error	MSB3073	The command "del "C:\RAGEMP\server-files\bridge\resources\LSPP" /Q
xcopy "bin\Debug\netcoreapp2.1\*" "C:\RAGEMP\server-files\bridge\resources\LSPP /Y" exited with code 4.	LSPP	

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I wanted to make a tutorial that is a little different from what is currently offered on the wiki (https://wiki.gtanet.work/index.php?title=Setting_Up_a_Development_Environment_using_Visual_Studio)

This step failed for me because ExampleResource folder doesn't exists, So I have created one but It said copied 0 files and it is empty after rebuild What am I doing wrong? EDIT: Never

very nice guide! thank you.

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Hey i'm using a guide i found on youtube for set up of my rage mp server and i'm completly new to the server setting up and iv'e got to the part about meta but cant seem to find my dll file to insert into the direcitory would aynone know of a  fix? please and thank you for the help

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...