DXD

GTA V crash with no error message right after startup

Recommended Posts

Posted (edited)

So the problem is, when attempting to connect to server via RageMP, social club is being launched, then GTA by itself, like 2 sec of black fullscreen, then the game crashes without any errors.
Already tried reinstalling the game, reinstalling RageMP, removing all overlays such as Discord and Shadowplay, but nothing seems to work for me, help would be appreciated. Also tried to launch without Afterburner, and removing all usb devices except mouse and keyboard.

This is how it looks like: 

 

Edit: added video for reference

Edited by DXD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I'm aware that Rage is experiencing some sort of technical difficulties with servers at the moment, but I still have this error from like 3 days ago

Edited by DXD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Read somewhere that Rage needs to be installed in the C:/ drive in order to fix this. I am currently DLing and will update

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got the same thing happening except it happens either while downloading DLC packages or right after I spawn in.  Does it every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.