CommanderDonkey

1.1 1.1 Sync Bug Vehicles and Players

Recommended Posts

Hey, I hope this is read by George among others, we are a server that is currently running with some players on 1.1, but we have the problem that sometimes the players are invisible, the vehicles are invisible, or players suddenly out of the vehicle climb and the car is teleported away, but the vehicles are not only bugged outside the streaming range, but also if a user spawns the vehicle via the garage system (approx. 3 meters away from him) I hope this will be fixed soon, otherwise we have to rewrite all of our scripts to 0.3.7 and are therefore forced to downgrade our version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi CommanderDonkey,

Does these bugs still happend ?
I'm facing the same situation (invisible vehicle and player).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wait for the updates from 10_mNwuchuQ4ktWbR8d2N5jUzRt to be merged into prerelease or switch to 10_mNwuchuQ4ktWbR8d2N5jUzRt because most of the issues you have described are not present in the testing branch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
В 27.07.2020 в 15:43, Nutter сказал:

Wait for the updates from 10_mNwuchuQ4ktWbR8d2N5jUzRt to be merged into prerelease or switch to 10_mNwuchuQ4ktWbR8d2N5jUzRt because most of the issues you have described are not present in the testing branch.

 

what are we talking about? at the moment it is relevant rage received through the updater. what and where to switch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.