Ambrose7 Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 (edited) am observat că se mai întreabă dacă există sau se lucrează la servere rpg https://ucp.gta5rpg.ro gta5rpg, redeschis acum pe 14 după ce a fost îmbunătățit. sisteme interesante, aduce a vechiul samp. pentru orice ajutor/nelămurire, puteți să îmi lăsați un mesaj pe discord Ambrose#3306 *există un nivel de afiliere, cu beneficii la comun (mai multe pe discord). dacă vreți puteți să adăugați ambrose la codul de afiliere. mulțumesc anticipat! Edited April 16, 2023 by Ambrose7
HawKShoOteR1 Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 (edited) Dorim sa va reamintim ca serverul s-a redeschis pe data de 14 aprilie 2023, la ora 18:00 (6 PM). In tot acest timp am lucrat din greu la imbunatatiri pentru a aduce server-ul la standardele pe care ni le doream atat noi cat si jucatorii, lista completa de update-uri putand fi citita in quick-updates. De asemenea, am pregatit si un mic roadmap pentru aceasta redeschidere in roadmap. Link-ul la serverul de discord este : https://discord.com/invite/U5zknsBZZ2 Suntem constienti ca pe langa inconsistenta update-urilor, un rol important in declinul server-ului l-a jucat lipsa unui staff si unui management bine organizat. Motiv pentru care @Potco a fost adus ca administrator, rolul lui fiind acela de a se ocupa de partea de management si marketing, dar si de a organiza o echipa de oameni care sa raspunda prompt la toate intrebarile si problemele jucatorilor. Lista completa a staff-ului poate fi vazuta in staff. Mai jos va voi prezenta doar cateva din lucrurile noi aduse pe server. Sistem de bonusuri A fost adaugat un nou NPC "Tailor", de la care veti putea lua Add Bonus Pass sau Change Bonus Pass odata la 5 ore. Aceste pass-uri pot fi folosite pentru a adauga sau schimba bonusuri pe orice bluza, pantaloni, pantofi, bratara sau ceas. In partea din stanga jos a caracterului din inventar puteti vedea totalul bonusurilor active provenite din haine si pet. Exista 4 raritati pentru fiecare tip de bonus, 57% sansa pentru un bonus common, 30% sansa pentru un bonus uncommon, 10% sansa pentru un bonus rare si 3% sansa pentru un bonus very rare. Lista cu bonusuri: Job boost (5-25%) Job tokens boost (2-12%) Payday bonus (2-12%) Treasure bonus (5-25%) Rob bonus (2-12%) RP bonus (2-12%) Sistem de Pet-uri Acum puteti detine un animalut ce va va urmari oriunde mergeti si caruia ii puteti pune si un nume personalizat. Aceste pet-uri sunt dropate din Pets Crate cu 2, 3 sau 4 bonusuri, sansa sa pice mai multe bonusuri fiind din ce in ce mai mica. Bonusurile ce pot pica sunt la fel ca cele de pe haine, dar valoarea acestora este de 3 ori mai mare si nu pot fi schimbate cu Change Bonus Pass. Durata unui pet este de 30 de zile, dupa care acesta va disparea din inventar. Lista cu pet-uri: Alien, Bigfoot, Mia, Bouncer, Panther, Mt. Lion, Coyote, Pig, Rabbit, Husky, Poodle, Pug, Retriever, Rottweiler, Westy, Shepherd, Cat Ordinea este in functie de raritate. Event de Paste Acest event este similar cu cel de Halloween. A fost adaugat un nou NPC numit "Easter Bunny" la care trebuie sa duceti 100 de oua de Paste odata pe zi. Aceste oua pot fi gasite pe harta jocului. Lista cu premii si sanse: Diamond Crate (1%) Gold Crate (1%) Silver Crate (1%) Clothes Crate (1%) Pets Crate (1%) 100 - 1000 tokens (2%) Speedo (5%) $100,000 - $500,000 (1%) $50,000 - $100,000 (2%) $20,000 - $50,000 (5%) $5,000 - $20,000 (80%) Sitem de licitatii automate imbunatatit Jucatorii vechi stiu cat de frustrante erau licitatiile automate facute de server. Multe case si afaceri amestecate ce erai licitate in acelasi timp, fara posibilitatea de a fi alertat cand cineva iti da overbid, facand imposibila urmarirea fiecarei licitatii in parte. Noul sistem automat de licitatii pune pana la 10 afaceri sau case la licitatie in fiecare zi la 5 dimineata, cu incheiere a acestora incepand cu ora 8 PM, la intervale de cate 15 minute intre ele pentru a permite jucatorilor sa viziteze fiecare proprietate din timp si sa liciteze pentru fiecare in parte. De asemenea, cand cineva iti da overbid acum primesti si un mesaj pe chat in joc care iti spune cine ti-a dat overbid, pentru ce obiect si cu ce suma de bani. Masini noi si handling imbunatatit Stim cu totii cat de importante sunt masinile reale in acest joc, motiv pentru care aproape am dublat numarul acestora si le-am imbunatatit handling-ul. Lista completa cu masini va putea fi vazuta in joc la Dealership. Va asteptam in numar cat mai mare pe server. Edited April 18, 2023 by HawKShoOteR1 1
Recommended Posts