DFR Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Salutare, Sunt in cautarea a 2 dezvoltatori pentru realizarea unui gamemode de tipul RPG. Dezvoltarea va fi pentru partea de server in C#, iar pentru partea de client in JS. Ce vreau sa stiti dinainte, e faptul ca de meserie sunt programator, iar in mod normal as participa la dezvoltare mai ales ca e al meu, insa asta ar ingreuna intreg procesul de dezvoltare, deoarece nu am suficient timp incat sa ma dedic, iar eu ce imi doresc in momentul de fata este ceva functional si cat de cat optimizat. Inainte de a continua cu mai multe amanunte, veti fi platiti saptamanal (in functie de sistemele dezvoltate si complexitatea lor). Plata va fi in RON prin transfer bancar (Revolut, Paypal, sau ce vreti voi). Platesc in functie de cat implementati in saptamana aceea. Considerati ca ati facut un sistem, abia atunci cand e functional, mi-l prezentati si a fost dusa modificarea pe branch-ul principal. Nu am o data anume pana cand vreau ca gamemode-ul sa fie gata, vom vedea cum decurg lucrurile. Orice sugestie pe care o aveti, daca considerati ca un sistem ar fi bun de adaugat, daca o idee de-a mea nu e buna si aveti alta parere...le ascult deschis si fara nicio problema, vreau sa cunosc si o alta perspectiva. Dorinta mea e sa construim o colaborare sanatoasa. Acum, vreau sa va prezint putin modul de lucru pe care vreau sa il avem: Dezvoltarea va fi realizata pe un Repository de GitHub pe contul meu (veti primi invitatie ca sa puteti clona repo-ul si modifica codul sursa). Nu ma intereseaza daca lucrati profi sau nu pe branch-uri, structurat, etc., insa vreau codul actualizat frecvent pe repository (mai precis cand terminati un sistem si e totul ok, il urcati). Nu vreau cod prost (mai ales netestat) urcat pe branch-ul principal. Si ca sa va raspund de ce vreau pe GitHub...pentru ca platesc pentru ceva si vreau sa imi ramana si ulterior in cazul in care nu mai vreti sa continuati proiectul (sunt constient ca il veti putea lua si voi, de aia nu lucram cu contract prin notar). Saptamanal as vrea sa fie prezentat ce e nou, ce presupunea implementarea (cat de complexa a fost si ce treburi ati avut in vedere) si care a fost gandirea din spatele implementarii (vreau sa vad ca ati luat cat mai multe cazuri in calcul, ca acesta sa nu aiba bug-uri sau lipsuri). Daca din diverse motive nu puteti sa imi aratati ce ati facut intr-o saptamana, puteti prezenta saptamana urmatoare, insa nu vreau sa devina un obicei. Insa daca totusi sunt lucruri extrem de importante, care vor dura mai mult, ma anuntati si vedem cum o aranjam. Puteti lucra local la voi cu tot cu baza de date, insa la final de saptamana cand urmeaza sa imi prezentati, vreau codul sa fie urcat pe host-ul de teste (veti avea acces la el). Pe host-ul oficial unde va fi si serverul lansat jucatorilor, doar eu voi avea acces. Un sistem poate inseamna si o comanda implementata sau un timer care face ceva regulat. Mai precis, orice bucata de cod care produce ceva util si vizibil pe server, va fi platita. Toate discutiile le vom avea pe Discord, ma puteti intreba orice, la orice ora si va voi raspunde in cel mai scurt timp. Plata va fi dupa ce urcati modificarile pe GitHub si imi aratati ca functioneaza (asa cum am zis si mai sus). Ca baze de date accept oricare dintre PostgreSql sau MySql. Vreau ca fisierul de SQL cu baza de date sa fie exportat tot saptamanal (in caz ca apar noi modificari) si sa fie urcat tot pe GitHub in acelasi folder. Cerintele necesare: Varsta: 18+ Cunostinte despre GitHub + Git cat sa puteti lucra cu ele (de preferat sa le fi utilizat anterior). Experienta anterioara cu un limbaj precum C#/C++/Java sau orice alt limbaj orientat pe obiecte Seriozitate si implicare. Daca aveti motive pentru care nu puteti lucra in anumite perioade, prefer sa le stiu si sa gasim solutii impreuna. Nu vreau cod de mantuiala si copy-paste de pe internet fara sa aveti habar ce faceti acolo. Bazele programarii si bazele OOP-ului(ce e aia o variabila, un tip de date, o structura de date, o lista, o clasa, o interfata, o clasa abstracta, etc.) Alte detalii le vorbim in privat, deci daca sunteti interesati, imi lasati un PM sau un comentariu aici si va contactez eu. Mersi, O zi faina!
iSeeYou. Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Nu recomand, a mai avut o tentativa pe SAMP(aproape identic anuntul) in care eu am discutat cu el sa vorbim intr-o anumita zi, la o anumita ora, iar de atunci n-a mai dat niciun semn de viata. Cere seriozitate dar nu ofera. 1
DFR Posted October 3, 2021 Author Posted October 3, 2021 (edited) Ai dreptate, trebuia sa discutam mai mult si nu te-am mai contactat ulterior, imi asum ca puteam macar sa iti zic ca am abandonat proiectul de SAMP pentru ca nu mai vedeam o idee buna sa bag bani in el. Totusi, sa nu recomanzi pentru asemenea motiv, e putin exagerat, insa e punctul tau de vedere. M-ar fi incantat sa primesc recenzii de la persoane cu care am format totusi o colaborare. Zi faina si productiva sa ai Edited October 3, 2021 by DFR
Recommended Posts