Jump to content

RageMP crashing GTAV


LeCapitan

Recommended Posts

Tried connecting to a server (including localhost), Rockstar launcher starts and closes straight after. Game will only start If I disable my Integrated GPU (Intel UHD 730).

Logs from the Rockstar Launcher:

+++ WER8 +++:
Fault bucket 1794799826049529174, type 4
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: ragemp_v.exe
P2: 1.1.0.0
P3: 612f77a0
P4: ragemp_v.exe
P5: 1.1.0.0
P6: 612f77a0
P7: c0000005
P8: 0000000008251a62
P9:
P10:


+++ WER9 +++:
Fault bucket , type 0
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: ragemp_v.exe
P2: 1.1.0.0
P3: 612f77a0
P4: ragemp_v.exe
P5: 1.1.0.0
P6: 612f77a0
P7: c0000005
P8: 0000000008251a62
P9:
P10:

Logs from Windows Report:

Description
Faulting Application Path:    C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\GTA5.exe

Problem signature
Problem Event Name:    BEX64
Application Name:    GTA5.exe
Application Version:    1.0.2372.2
Application Timestamp:    611382da
Fault Module Name:    StackHash_ac46
Fault Module Version:    0.0.0.0
Fault Module Timestamp:    00000000
Exception Offset:    PCH_64_FROM_ntdll+0x000000000009D8C4
Exception Code:    c0000005
Exception Data:    0000000000000008
OS Version:    10.0.19043.2.0.0.256.48
Locale ID:    1033
Additional Information 1:    ac46
Additional Information 2:    ac462b2fd07cc853b652b5104a1cf381
Additional Information 3:    0d44
Additional Information 4:    0d4405c7dc25abe388854acd7177fa7e

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

@LeCapitan after further investigation, this needs to be debugged first by the app developer. The game runs fine by itself and the issue only occurs with the add-on, please contact or keep working with RAGE Multiplayer's support/developer for a future fix. Please keep in mind that this thread will no longer be monitored by Intel. Thank you for your understanding.

Best regards, 

David G

Intel Customer Support Technician 

Link to the thread: https://community.intel.com/t5/Graphics/Issues-with-GTAV-RageMP-Client/m-p/1318862#M101394

 

That's the response from the Intel team, so could I please get some help from the developers.

Edited by LeCapitan
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hi guys, please can this be looked into, I've tried every trick in the book to get my Integrated Intel Iris graphics to run RAGE MP.

GTA itself works fine. 

RAGE MP also works when I disable my integrated graphics but as soon as I turn it back on it crashes.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...