DragosDAS Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 (edited) https://i.imgur.com/t8Bq8ZY.png Vinewood Multiplayer este un nou proiect care incearca sa aduca experienta de pe San Andreas Multiplayer pe GTA V, mai exact pe RageMP. Proiectul inca este la inceput, dar suntem dispusi sa va oferim mai multe informatii despre acesta pe Discord. Serverul va trece prin patru etape, astfel: Pre-Alpha Testing Alpha Testing Beta Testing Pre-Release Testing Pentru prima etapa, vom testa bazele serverului, iar pentru aceasta etapa avem deja echipa stabilita. Pentru urmatoarele etape va vom informa la timpul respectiv conditiile pentru a participa la testarea serverului. Cine suntem noi? Eu, impreuna cu MrTuNNe, am inceput acest proiect din dorinta proprie de a juca pe un server RPG, dar in acest moment nu exista niciun server RPG dupa placul nostru. Astfel, vrem sa aducem experienta de pe San Andreas Multiplayer pe GTA V, mult mai imbunatita si mai distractiva. Cand va fi deschis serverul? Cel mai scurt raspuns: cand va fi gata. Website: https://vinewood.ro Discord: https://discord.gg/Uw4wjc7nW Edited April 25, 2024 by DragosDAS
DragosDAS Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 Revenim cu un mare update legat de Vinewood Multiplayer. Astazi la ora 17:00 am organizat Pre-Alpha Testing, prima etapa a serverului unde am testat bazele pe care le-am format in cateva saptamani. Suntem bucurosi ca am reusit in doar cateva saptamani sa formam niste baze puternice pentru a continua acest proiect intr-un mod armonios. Jucatorii care au participat la Pre-Alpha Testing au fost intampinati de Character Creator prin intermediul careia si-au personalizat caracterul. Dupa acest pas, acestia au trecut prin tutorialul creat pentru a-i ajuta la cunoasterea serverului. Dupa tutorial, jucatorii au luat cate o bicicleta din cele prezente la Spawn si au plecat catre DMV, locul de unde acestia urmau sa fie examinati pentru a obtine permisul de conducere. Ajunsi acolo, acestia au trecut prin examenul teoretic format din cateva intrebari despre legislatie, urmand sa treaca la examenul practic in care jucatorii au fost supususi unui traseu. Nu au existat probleme la acest examen, toata lumea l-a trecut. Dupa finalizarea examenului, jucatorii au fost la magazinul de imbracaminte pentru a-si schimba hainele. Acestia s-au angajat ca soferi de autobuz si au facut cateva curse pentru a-si permite un vehicul din Dealership. Dupa cateva curse, au strans destui bani pentru a-si cumpara un vehicul ieftin din Dealership. Oricat ai vrea, tot ramai fara combustibil, asa ca acestia au fost si si-au facut un plin la rezervor la una din cele douazeci de benzinarii insirate pe toata harta. Aici s-a incheiat si Pre-Alpha Testing, urmatoarea etapa fiind Alpha Testing, unde vom testa sisteme mult mai complexe ( banca, telefon, factiuni ), iar pentru aceasta etapa vom anunta in curand detalii pentru persoanele care doresc sa ne ajute si sa testeze sistemele acestea. * Elementele de design se pot schimba oricand si nu sunt fixate. Serverul poate suferi oricand modificari.
DragosDAS Posted September 23, 2022 Author Posted September 23, 2022 (edited) După o pauză de câteva luni, revenim cu un nou update despre Vinewood Multiplayer. În ultimele luni, în care am avut și o pauză, am reușit să duc(em) proiectul la un nou stagiu. Vă voi arată, într-o ordine aleatorie, tot progresul făcut. 1. Design nou la HUD. Am schimbat în totalitate interfața și suntem mulțumiți de noul rezultat. În același timp, sunt mai mult decât sigur că nu va rămâne varianta finală, întotdeauna ne pot veni idei noi, pe care să le aplicăm. Noul HUD arată mult mai multă informație utilă pentru jucător, cât și pentru administratori. Am adăugat lângă minimap butoanele disponibile momentan, mai exact microfonul care arată dacă ești sau nu ești pe mute, telefonul și lista de jucători conectați. 2. Schimbată interfață de la sistemul de îmbrăcăminte. Nouă interfață arată mult mai bine că înainte, dar în continuare suntem siguri că va mai avea îmbunătățiri în timp. Jucătorul poate vedea acum o poză cu respectivul articol vestimentar, îl poate previzualiza și în final să-l cumpere dacă este mulțumit. 3. Comenzi pentru Admin si Helper. Am adăugat câteva comenzi utile pentru administratori și helperi pentru a ne facilita muncă. 4. Sistemul de Bancă. Prima bancă de pe Vinewood Multiplayer a fost finalizată. Aceasta se află în zona 'Downtown Vinewood' și va fi banca principală de pe server. Acestea sunt bancomatele din interiorul băncii. Vor exista mai multe bancomate amplasate pe toată harta, dar acestea vor avea și un mic comision la retragere. Aceasta este pagina de administrare a contului bancar. De aici îți poți vedea soldul tău curent, poți să depozitezi bani, să eliberezi numerar fără comision și să efectuezi un transfer către un alt jucător. 5. Sistem de facțiuni. Am creat un sistem de facțiuni dinamic, care ne permite cu ușurință să adăugăm facțiuni pe server. Astfel, am creat și primele 3 facțiuni de pe Vinewood, mai exact 'Paramedic Department', 'News Reporters' și 'Taxi Los Santos'. Paramedic Department se află în zona 'Rancho', mai exact Central Los Santos Medical Center. Aici se află HQ-ul paramedicilor, împreună cu vehiculele factiunii și locul de unde se echipează pentru a lucra. News Reporters se află în zona 'Little Seoul / Palomino Ave', mai exact Weazel News. Taxi Los Santos se află în zona 'East Vinewood', unde am adăugat un HQ custom pentru taximetriști. Bineînțeles, toate factiunile au comenzile speciale acestora. 6. Magazin de arme (Gun Shop). Toate magazinele de arme disponibile pe singleplayer sunt disponibile și pe server, cu o interfață custom pentru a cumpără arme. Nu uitați că aveți nevoie de o licență de arme pentru a le putea cumpără. 😀 7. Sistem de PayDay. Sistemul de PayDay este bazat pe XP, în funcție de numărul de minute pe care-l jucați pe server. La fiecare PayDay vor fi adăugate și orele jucate, veți fi taxat pentru trai și veți primi o suma de bani în bancă (dobânda) în funcție de nivelul pe care-l aveți. 8. Comandă /stats. Nu cred că are rost vreo explicație, așa arată în acest moment comanda /stats. 9. Sistem de SafeZone la locații importante. Am adăugat acest sistem unde tot damage-ul este blocat, pe parcurs tot mai multe locații vor fi adăugate în safezone. Momentan, doar spawn-ul este o zona sigură, iar jucătorul poate vedea când întră intr-o astfel de zonă. 10. CNN, /ad. Locul unde jucătorii pot adaugă anunțuri vizibile pe tot serverul. 11. Jobul Trucker. Acest job se află în zona 'Terminal / Bucanneer Way' și este bazat pe skill-uri. Cu cât faci mai multe curse, cu atât poți să alegi destinații mai lungi, plătite mai bine, cu un camion mai bun și mai rapid. 12. Frizerii. Jucătorul își poate personaliza caracterul după bunul plac, toate frizurile disponibile au fost adăugate, pentru bărbați și femei. Am creat și o interfață foarte bună, pentru ca jucătorul să previzualizeze frizura pe care o dorește. 13. Voice Chat. Acest sistem este unul banal, jucătorii pot socializa folosindu-și microfonul. 14. Restaurante si baruri. Momentan am adăugat 2 fast food-uri și 2 baruri, am adăugat diverse meniuri în acestea și jucătorul își poate alege mâncarea / băutura preferată. Am uitat să specific, jucătorul se poate îmbăta de la băuturile alcoolice. 15. Chat. Am făcut mai multe schimbări la chat, cel default din RageMP era prea mare. Jucătorul poate modifică, după bunul plac, numărul de linii pe care să-l vadă și dimensiunea acestora. Cred că am atins, în linii mari, tot progresul pe care am reușit să-l fac(em) pe Vinewood. Repet, tot ce ați văzut se poate schimba oricând. Vă așteptăm pe Discord! Edited September 23, 2022 by DragosDAS
DragosDAS Posted March 17, 2024 Author Posted March 17, 2024 Sunt încântat să vă anunț că proiectul Vinewood Multiplayer, început din anul 2022, a reintrat în producție. Vom posta mai multe detalii despre proiect în următoarele zile, aici, dar și pe Discord. Vă așteptăm!
DragosDAS Posted April 15, 2024 Author Posted April 15, 2024 După o lungă pauză, sunt încântat să revin cu un nou update despre Vinewood Multiplayer. Pe 17 martie am anunțat faptul că proiectul Vinewood Multiplayer a reintrat în producție. Astăzi, 15 aprilie, după aproximativ o lună de la anunț, vreau să vă prezint toate schimbările aduse serverului. Forumul nu ne permite să punem poze de pe server, așa că vă așteptăm pe Discord.
Recommended Posts