Jump to content

[WIP] Vespucci România - Un mod de joc puțin mai diferit (www.vespucci.mp)

Recommended Posts

Posted (edited)

Astăzi vă prezentăm noua listă de jucători online, este un concept classic re-introdus pentru ușurința jucătorilor. Poți căuta jucătorii după nume, poți vedea jucătorii din staff sau de lângă tine. Poți da click pe un jucător pentru mai multe opțiuni.

spacer.png

Edited by MaRrDG
  • Like 1
Posted

Se lucrează cu spor, am terminat baza sistemului de casa și garaje. Mai e de lucrat la interfațe pe viitor, dar în rest baza a fost terminată.

spacer.png

• 3 weeks later...
Posted (edited)

A fost terminat si inventarul ce ofera pana la 40 sloturi de depozitare, ne lasa sa aruncam si sa ridicam iteme de pe jos.
* P.S: Daca iti vei pune rucsac pe tine vei avea mai multe spatii de depozitare.

Ne gasiti si pe rețele de socializare: InstagramFacebookDiscordYoutube.

spacer.png

Edited by MaRrDG
  • Like 1
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

Update: Am terminat si vehiculele personale acum ceva timp :) Continuam sa postam updates pe instagram, facebook si discord.

• 3 weeks later...
Posted

298459500_179100597934098_92069563226552

Sistemul de garaje (similar ca pe GTA Online) pentru vehicule personale a fost finalizat. Majoritatea caselor vor avea un garaj creat și acel garaj va putea fi folosit la upgrade nivel 3.

• 4 months later...
Posted

UPDATE: Au fost adaugate 73 de moduri de vehicule in joc. (Vor fi listate pe wiki in viitor)

P.S: Toate au handling custom facut pentru o experienta superba, in zilele ce urmeaza vor fi testate. In mare parte am bagat toate masinile dorite de jucatori in general (BMW,Audi, Mercedes, VW, etc)