IonutRPG Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 (edited) Salut, la momentul actual lucrez la un server de RAGE. Am in plan sa caut parteneri cu care sa colaborez, in principal oameni capabil pe partea de scripting, dar si development/planuire. Vreau sa fac totul ca la carte, asa ca proiectul necesita multa seriozitate. Evident, nu este un proiect care ne va genera bani la inceput, asadar doar timpul trebuie investit. Daca totul merge bine, urmatoarea etapa este de al deschide in beta-testing, iar apoi oficial. Totul se va lucra pe kanban board. Am un gamemode de unde vom incepe, testat 60% deja de catre mine. Momentan gamemode-ul este in early stage unde scopul este sa testez tot. M-am gandit ca server-ul va avea 5 stage-uri: early, development, improvements, beta-testing si deschidere oficiala. In toate stage-urile se va lucra cu board-ul si se vor aduce diferite task-uri. Am nevoie de oameni pentru a face stilul agile cat mai accurate si a da viata perioadei de development, unde discutam, facem brainstorming, venim cu idei, implementam si cel mai importam vedem ca server-ul prinde culoare. Sunt deschis la orice solutie pentru dezvoltarea server-ului. Evident, toate meeting-urile se vor face in mod oficial si cu acordul fiecaruia, fiecare avand si alt job pe langa (de exemplu eu pot lucra doar seara pentru ca in rest sunt la facultate/munca). Intr-un an de zile voi avea doar munca full-time, iar tot seara voi putea lucra in timpul saptamanii. Putem a discuta mai multe pe discordul nexus#7897. Multumesc pentru atentie si o seara buna! Edited March 25, 2023 by IonutRPG
Recommended Posts