Sign in to follow this  
Nemezis5854

Problem with install RAGE MP

Recommended Posts

Hi everyone! I have a little problem with install a RAGE MP. When i click "install" the whole process takes place in one second and rage is "installed" but folder with that mod does not exist. When i click "start" i have a widdow with that error:

e the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Nie można odnaleźć określonego pliku
   at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
   at System.Diagnostics.Process.Start()
   at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
   at WixSharpSetup.Dialogs.ExitDialog.finish_Click(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2650.0 built by: NET471REL1LAST_B
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
Microsoft.Deployment.WindowsInstaller
    Assembly Version: 3.0.0.0
    Win32 Version: 3.11.0.1701
    CodeBase: file:///C:/Users/Nemezis/AppData/Local/Temp/MSI21504/Microsoft.Deployment.WindowsInstaller.DLL
----------------------------------------
WixSharp.UI
    Assembly Version: 1.6.1.0
    Win32 Version: 1.6.1.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Nemezis/AppData/Local/Temp/MSI21504/WixSharp.UI.DLL
----------------------------------------
WixSharp
    Assembly Version: 1.6.1.0
    Win32 Version: 1.6.1.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Nemezis/AppData/Local/Temp/MSI21504/WixSharp.DLL
----------------------------------------
System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2634.0 built by: NET471REL1LAST_C
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2634.0 built by: NET471REL1LAST_C
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
WixSharpSetup
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/Nemezis/AppData/Local/Temp/MSI21504/WixSharpSetup.EXE
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2634.0 built by: NET471REL1LAST_C
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2634.0 built by: NET471REL1LAST_C
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Xml.Linq
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2558.0 built by: NET471REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml.Linq/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.Linq.dll
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2634.0 built by: NET471REL1LAST_C
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.2558.0 built by: NET471REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box."

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens after the installation? Apparently, if you just close it and run from the shortcut on your desktop, it'll work fine and that this has been fixed in the next update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, MrPancakers said:

This happens after the installation? Apparently, if you just close it and run from the shortcut on your desktop, it'll work fine and that this has been fixed in the next update.

It’s an issue with the installer, like MrPancakers said. To my understand Adam has resolved it. (Next push)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.