DarKDays Posted January 17, 2025 Posted January 17, 2025 Merhaba! RAGE MP üzerinde geliştirme yapabileceğim bir sunucu için kendime ortak geliştiriciler arıyorum. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse, 2021’den beri fivelive da oynadım oynayanlar nasıl biryer olduğunu çok iyi bilir. benim gibi seven olduğunu iyi biliyorum ama biliyosunuz malum sebepler. Ancak, artık kendi hayalimi gerçekleştirmek ve daha iyisini milli bir şekilde ortaya koymak istiyorum. Amacımız, tam zamanlı bir şekilde birlikte çalışabileceğimiz bir geliştirici ekibi kurmak. Bu uzun vadeli bir projedir. Aşağıda aradığımız geliştiriciler için gereksinimler ve beklentiler yer almaktadır: Gereksinimler: • Daha önce RAGE MP istemcisi üzerinde çalışmış ve sunucu/istemci tarafı terimlerine hâkim. • Sunucu tarafında C# bilgisi olan. • İstemci tarafında HTML, CSS, JS, Svelte dillerine hâkim. Beklentiler: • Takım çalışmasına yatkın, uyumlu ve iletişim becerisi yüksek. • Teslim tarihlerini dikkate alıp, zamanında iş teslim edebilen. • SA:MP veya GTA V script geliştirme konusunda deneyime sahip olmak tercih sebebidir. • Geliştiricinin yalnızca yazılım geliştirme çalışmalarına odaklanması beklenir; sunucu yönetimi veya ekip organizasyonu gibi konulara karışılmamalıdır. Eğer bu gereksinimleri karşılıyor ve büyük bir topluluğun parçası olmak istiyorsanız, lütfen benimle iletişime geçin. Discord: darkdaysir Teşekkürler!
Recommended Posts