Mariusik Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Înainte de a începe acest proiect îs curios de părerea voastră. După voi ce credeți ca s-ar merita, ragemp nu este asa popular ca fivem. Credeți ca ar prinde pe acest joc un RPG mai complex (câteva ideei luate după sa-mp și implementate intr un mod mai complex aici). Daca ar fi sa fac, o sa îl fac public în timp ce lucrez la el, asa veniți și voi cu ideei, găsesc și echipa administrativa pentru el dacă e. :)) P.S. Nu vreau hate, sau chesti urate sa aud de la voi, eu doar vreau sa aud niște păreri dacă merita sa încerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atesh Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Eu deja lucrez la asta, sper sa imi lansez serverul de Rage pana de Craciun, crede-ma ca daca intra 2-3 youtuberi populari pe Rage si vad ce e aici o sa ramana serverele de FiveM din Ro goale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMHDev Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Acum Rage e in plina dezvoltare ... si in curand va depasi si serverele de FM ... PS : Nu sunt multi romani pe rage pt ca nu sunt servere RO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brosiden Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Si eu as fii interesat de un astfel de proiect, sa gasesc inca cateva persoane sa lucram la un server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMHDev Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 On 12/2/2018 at 1:09 PM, brosiden said: Si eu as fii interesat de un astfel de proiect, sa gasesc inca cateva persoane sa lucram la un server. Vobeste cu @ezequil , te poate ajuta si cine stie poate faceti echipa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts