Stef4n

Launcher don't work

Recommended Posts

Hey everyone

I just downloaded the cilent and the fix for it (for 1.36 version) and i installed everything like it have to be and it works but I can't add the game path normaly I need to write it but that ain't the problem. The problem is that it won't go online it just starts the game in singleplayer. If anyone know what I did wrong or what I need to do to make it work pls tell me :/:( . Thanks in advance :) 

Edited by Stef4n

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try to set the game path into the launcher settings ?

If yes, did you try to connect to localhost ? (you'll have to launch a local server just for the test)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try a fresh install and install it inside your GTA 5 directory (along with the hotfix 3).

You can manually set your gta5 directory by going to regedit > HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > RAGEMP

Make sure everything in there is correct

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Mcfloy said:

Did you try to set the game path into the launcher settings ?

If yes, did you try to connect to localhost ? (you'll have to launch a local server just for the test)

Yes I did all that... won't work still :/ 

8 hours ago, Elliot said:

Try a fresh install and install it inside your GTA 5 directory (along with the hotfix 3).

You can manually set your gta5 directory by going to regedit > HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > RAGEMP

Make sure everything in there is correct

Did that too, still same thing, it just starts the normal story mode as it was before... :( And I'm using my phone's net, maybe it's because of that... idk 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not your phone's net don't worry, can you show us the game path you put in the regedit ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/18/2017 at 7:13 AM, Mcfloy said:

It's not your phone's net don't worry, can you show us the game path you put in the regedit ?

Sure, but I don't know how :( I can't insert the screen shot any were and I don't know how this works with the links tho :$ But I writhed:"D:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V" as that's the place where my game is installed 

On 5/18/2017 at 7:13 AM, Mcfloy said:

It's not your phone's net don't worry, can you show us the game path you put in the regedit ?

I'm sorry, I found how to send you the screen shot. :$ I'm stupid sorrie :D https://prntscr.com/f9m2kc

Share this post


Link to post
Share on other sites

As you don't have a steam edition i can't help you anymore as i don't know what could be wrong. You should ask on the discord if someone got the same problem.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Mcfloy said:

As you don't have a steam edition i can't help you anymore as i don't know what could be wrong. You should ask on the discord if someone got the same problem.

No problem thanks for trying, I will try to find a solution, but I didn't payed for the game it's a repack maybe it's couse of that I'm not sure but the games works fine so idk anymore :/ Thanks again :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.