Atlas Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Hardcore RP (insemnand ca niciodata sa nu parasesti caracterul sau sa faci ceva ce in viata reala nu ai face, mai putin scripting, mai multa imaginatie, nu se face metagaming si nici powergaming) Economic RP (nu se iese din caracter, dar este orientat pe economie si mai putin pe poveste, relatiile dintre caractere, majoritatea job-urilor sunt scriptate, fara MG si PG etc.) Dark RP (nu se paraseste caracterul, dar factiunile sunt aproape toate organizatii criminale, serverul este orientat spre gang/mafia-war, coruptie, terorism, mult PG, fara MG) RPG (un fel de softcore RP, nu exista delimitare intre caracter si jucator, player deathmatching se pedepseste daca nu exista motive sau este restrictionat pentru anumite zone, se face PG si MG) 1
ANDREiKOV09 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) 13 hours ago, STRADI said: Tare mult as vrea un server RPG pe rage si sa fie populat. va fi curand, lucram la asta, poti sa ne urmaresti pe pagina de instagram @rulledzromania Edited July 24, 2019 by ANDREiKOV09
ANDREiKOV09 Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 2 hours ago, STRADI said: Pe facebook nu sunteti sau discord ceva? Ca n-am insta In curand si pe facebook: https://www.facebook.com/rulledz/
Gabita2000 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Dupa parerea mea cel mai ok ar fi un server RPG, daca ai jucat SAMP presupun ca ai vazut diferenta intre un server RPG si unul Hard RP. In romania a mai fost deschisa o comunitate de RageMP cu un server RP, e vorba de CentralRP care a mers cateva zile ok, dupa care au renuntat majoritatea. In romania foarte putini stiu sa faca RP adevarat, cand vine cate un copil de 10-12 ani iti dai seama ce RP face Am jucat si eu pe un server de FiveM si veneau toti copii dupa tine sa te "rapeasca" ca nah, au si ei arme, iti dai seama ca asta e super enervant cand esti si la inceput pe server si vrei sa stragi un ban sau alte chestii. Pe RPG faci ce te duce capul in mare parte(In limita regulamentului). Revenind la partea cu SAMP-ul, serverele RPG mereu au avut un succes mai mare fata de RP. Daca doresti sa dezvolti un proiect sunt dispus sa te ajut cu testele sistemelor etc.
Tonytza Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 On 10/6/2019 at 12:41 AM, Gabita2000 said: In romania foarte putini stiu sa faca RP adevarat, cand vine cate un copil de 10-12 ani iti dai seama ce RP face Am jucat si eu pe un server de FiveM si veneau toti copii dupa tine sa te "rapeasca" ca nah, au si ei arme, iti dai seama ca asta e super enervant cand esti si la inceput pe server si vrei sa stragi un ban sau alte chestii. Pe RPG faci ce te duce capul in mare parte(In limita regulamentului). Revenind la partea cu SAMP-ul, serverele RPG mereu au avut un succes mai mare fata de RP. Sunt total de acord cu ce ai mentionat mai sus. Personal, prefer serverele de hard rp (evident, nu in romana) 1
jeanclau Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Dark RP = GodFather (adevaratul rpg ) cat despre RPG = "Dark RP" cum ii zici tu, dar la noi in romania sa inteles eronat ( tipic tiparului romanesc, daca unu zice cumva mai lejes pentru el si se da mai departe pai asa este) Teoretic e tot roleplay si rpg , se tine cont de regulamentul RP , numai ca e combinat cu Godfather-ul
Recommended Posts