LUSAMUN Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Salutare, baieti. Pentru putinii care mai activeaza pe aceasta comunitate, as dori sa anunt ca ma gandesc foarte serios sa dau drumul unui proiect de server, bineinteles, pe rage. Modul vreau sa fie unul hard roleplay, in adevaratul sens al cuvantului, nu influente roleplay pe mentalitate RPG sau alte bullshituri de genul. Sunt in cautare de oameni seriosi si cu o mentalitate matura, care sa se priceapa bine spre foarte bine in limbajele de programare impuse de catre platforma rage. Nu sunt nerealist sa imi imaginez ca lumea vrea sa se ancoreze in ceva, doar de dragul de a o face, deci nu este exclusa varianta recompensarii(materiale) ajutorului oferit proiectului(fie partial, fie complet). Viziunea mea asupra proiectului nu se limiteaza la doar un server unde lumea sa se poata juca, ci implica si alte obiective subiective, cat si obiective. Despre aceste detalii, as prefera sa discutam in privat, daca chiar sunteti interesati. Indiferent daca aveti dorinta personala de a ajuta sau daca cunoasteti persoane care ar putea ajuta, dar poate nu mai sunt atat de activi pe comunitate incat sa poata vedea, as aprecia mult, informarea si poate ulterior sa intre in contact cu mine. Nu va hazardati crezand ca intrati in contact cu un pustan care nu stie exact ce vrea si care se poate schimba in orice clipa si sa anuleze totul. Din cate am urmarit pe topicurile din sectiunea noastra, romaneasca, am vazut ca nu suntem foarte multi si fiecare cu propriile viziuni. In consecinta gandul meu a fost de a cauta persoane straine, care sunt poate mai numerosi, dar parca nu ma pot ancora la a cauta un strain pana nu sunt pe deplin sigur ca am incercat si cu romanii mei. Multumesc pentru atentie acordata topicului. Repet: Pentru mai multe informatii/intrebari/detalii va rog sa ma contactati in privat, de preferat pe discord, dar si aici pe forum este in regula pana stabilim alta metoda de contact :). Discord: ludushica#5490 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTEANUadv Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Mult succes cu cautarea, slabe sanse sa gasesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 (edited) Quote sa dau drumul unui proiect de server, bineinteles, pe rage Salut, eu am inceput sa lucrez la un hardcore roleplay pe FiveM. Din pacate, modelul closed-source oferit de RageMP nu imi inspira incredere pe viitor, plus ca nu sunt transparenti si nu stii niciodata cand dezvoltatorii se vor retrage. In al doilea rand, toti prietenii sunt pe FiveM. Si in al treilea rand, FiveM are sincronizarea mult mai buna decat Rage, au acum 128 de sloturi si in curand vor fi 500, pana si 1000. Deci RageMP, pe zi ce trece, isi pierde avantajele. Edited June 18, 2019 by Atlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMHDev Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Si eu ma intreb daca sa-mp este open source ? Cine trebuie sa inteleaga, intelege.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 (edited) Quote Cine trebuie sa inteleaga, intelege.... Nu stiu ce ar trebui sa inteleg dar eu o sa incerc sa vin cu argumentele astea: ce faci daca dezvoltatorii actuali vor dori sa monetizeze launcher-ul de Rage? Poate il vor pune in spatele unui paywall sau ceva mai modern cum ar fi un cryptominer. Poate chiar reclame pe servere. ce faci daca ai nevoie de o functie inexistenta si vrei sa o implementezi in Rage? Nu poti face PR (pull-request) pentru ca nu este open-source. ce faci daca staff-ul actual vinde proiectul sau il abandoneaza? In cazul FiveM, dai clone la proiect si dupa build si gata treaba. de ce sa sustin un proiect closed-source cu sync mai slab si cu mult mai putin popular decat o alternativa grozava precum FiveM care practic e cel mai popular pe YouTube, Twitch, este open-source, are OneSync, etc. Doar pentru ca imi arunca numarul acela in fata de 1000 de sloturi? Pentru prima data FiveM a implementat ceea ce SA-MP trebuia sa fie pentru San Andreas, adica MTA. Nu ma intelege gresit, nu zic ca SA-MP nu a fost un succes, toate aprecierile dezvoltatorului si comunitatii dar de ce sa risti aiurea cand nu ai nimic de castigat, decat 1000 de sloturi care nu vor mai reprezenta un avantaj in curand? Edited August 17, 2022 by Atlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RizRari Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Salut, daca inca mai esti deschis la acest proiect, pot sa te ajut, dar am timpul limitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Mai astepta sa mai apara un nou update la range, inca este destul de limitat, m-am jucat eu pe el incercand sa fac niste lucruri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 2 hours ago, FiestaZero said: Mai astepta sa mai apara un nou update la range, inca este destul de limitat, m-am jucat eu pe el incercand sa fac niste lucruri... Tin sa te contrazic: https://plays.tv/video/5aa18f08803c0557b5/character-creator https://plays.tv/video/5a9ef0a80fc0068bef/crafting-is-ready https://plays.tv/video/5a37f1ca3f5644f4d5/realistic-house-prices https://plays.tv/video/5a19b3a11ee97fd596/dev-progress-2 Daca am spus mai sus ca prefer FiveM mai mult decat RageMP asta nu inseamna ca cel din urma este mai putin complex. Din contra, RageMP are anumite functionalitati care nu se gasesc in FiveM, cum ar fi world dimensions care iti usureaza viata atunci cand faci un sistem de interioare. Dar totul tine de ce vrei sa construiesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doroftei Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Salut un scripter care sa ma ajute la un proiect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts