Kstuard1 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Salut sunt in cautare de scripter, am mai avut un scripter in trecut dar s-a lasat asa ca am decis sa vin sa caut un alt scripter, detin o comunitate care e noua membrii sunt 2-3 restu doar staff =) pentru ca nu am vrut sa investesc inca in reclama daca nu sunt gata cu serverele nu mi s-a parut un moment bun sa fac asta.. prima oara serverele dupa reclama detin un dedicat de host nu se pune problema ma ocup eu.. daca doresti grad global pe toate serverele comunitatii etc.. momentan am un server de minecraft si unu de csgo sau sa negociem un pret.. dupa preferinta (ps prefer prima =)) ) astept o persoana matura si cu capul pe umeri cu care sa ma inteleg.. zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTEANUadv Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Mai multe detalii în DM, te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
RizRari Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Poti sa dai un PM sa vedem despre ce e vorba, daca ma bag sau nu.. am timpul limitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts