Nicholas2k Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) Salut, sunt nou pe aici, nou si in lumea asta a gta v online, am incercat sa intru pe serverele astea de roleplay dar nu prea sunt te mine..., sa ma prezint putin. Sunt Nicholas, am 24ani si-mi place modul multiplayer a jocului gta, joc sa-mp din anul 2010, momentan ma bucur de samp, nu detin si n-am detinut un server, dar doresc sa pun bazele unei server de RAGEMP, un mod RPG, ceva stabil si de durata pentru ca e o pasiune pentru mine acest joc si cred ca prin intermediul gta v si rage mp pot pune mai multe idei in aplicare fata de samp. In fine cred ca ati inteles voi ce vreau sa zic, caut un om capabil sa faca un server, in momentul de fata nu pot spune o data exacta la care sa incep lucrul la el, am si alte ocupati in viata reala! Caut pe cineva dornic de castig dar sa si faca treaba! Nu vreau un partener care sa fie de la egal, la egal cu mine in acest proiect, ca pe urma sa ne certam si el sa faca mofturi de copil! Eu platesc si vreau sa primesc ce am nevoie in schimb! Sunt deschis la ideii, sugesti si altele. Multumesc pentru timpul acordat astept mesaje in privat sau replay cu oferte! Edited December 9, 2019 by Nicholas2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
mDenis16 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 salut, iti las discord-ul meu daca vrei sa vorbim mai multe detalii Denis#9860 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicholas2k Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 On 12/10/2019 at 2:49 PM, mDenis16 said: salut, iti las discord-ul meu daca vrei sa vorbim mai multe detalii Denis#9860 Ti am dat add, mai astept si alte oferte, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts