AgerX Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Witam, mam problem z wejściem na serwery. Dokładniej chodzi o to że po załadowaniu gry wchodzę na serwer na sekundę i jest lag (gdy zaczekam to wyłączy się GTA i wywali błąd od SC). Robiłem kilka razy reinstall RAGE MP i raz GTA 5 reinstall'owałem i dalej to samo. Sprawdzałem spójność plików kilka razy. Obstawiam, że to nie jest przez mój komputer. Jak ma ktoś jakieś pomysły to bardzo bym prosił o podanie ich, ponieważ bardzo bym chciał zagrać na Five Life. Moje specyfikacje: Płyta główna: MSI B450 GAMING PLUS CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz (4.2GHz) GPU: MSI GeForce RTX 2060 VENTUS OC 6GB GDDR6 RAM: HyperX 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 Predator RGB PSU: SilentiumPC Supremo L2 650W 80 Plus Gold Filmik przedstawiający mój problem z RAGE MP: https://youtu.be/Yr5D6txvySg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klermi Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Problem nadal występuje jeżeli nie to jak go naprawiłeś? prosze o odpowiedź ponieważ mam ten sam problem i też chce grać dalej na five life On 3/18/2020 at 3:02 AM, AgerX said: Witam, mam problem z wejściem na serwery. Dokładniej chodzi o to że po załadowaniu gry wchodzę na serwer na sekundę i jest lag (gdy zaczekam to wyłączy się GTA i wywali błąd od SC). Robiłem kilka razy reinstall RAGE MP i raz GTA 5 reinstall'owałem i dalej to samo. Sprawdzałem spójność plików kilka razy. Obstawiam, że to nie jest przez mój komputer. Jak ma ktoś jakieś pomysły to bardzo bym prosił o podanie ich, ponieważ bardzo bym chciał zagrać na Five Life. Moje specyfikacje: Płyta główna: MSI B450 GAMING PLUS CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz (4.2GHz) GPU: MSI GeForce RTX 2060 VENTUS OC 6GB GDDR6 RAM: HyperX 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 Predator RGB PSU: SilentiumPC Supremo L2 650W 80 Plus Gold Filmik przedstawiający mój problem z RAGE MP: https://youtu.be/Yr5D6txvySg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts