Jump to content
RAGE Multiplayer Community

ERROR:gpu_process_transport_factory


Recommended Posts

Hello All,

i had a problem and cant start GTA with RageMP

cef_log.txt

[0705/215411.319:ERROR:gpu_process_transport_factory.cc(990)] Lost UI shared context.
[0705/220049.495:ERROR:gpu_process_transport_factory.cc(990)] Lost UI shared context.
[0705/220612.121:ERROR:gpu_process_transport_factory.cc(990)] Lost UI shared context.

Launcherlog

[0705/215153.119:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1)
[0705/215208.144:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1)
[0705/215929.283:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1)
[0705/220450.754:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1)

I allready reinstalled RageMp and choose an other hdd.

After that i add ipdate.exe to Defender Firewall...

i tried to start it as admin and as normal user

i delete all Profile files from GTA 

reinstalled GTA 

 

 

The Problem still 

i stuck in loading screen and can start the game.

 

Normal GTA without any mod is working fine single and multiplayer

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...