PeasantBoy Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) Salut. Am urmarit acest LINK pas cu pas si nu am gasit Tutorial_1_1.dll cum are el in clip la minutul 14:18, am facut exact 1/1, am folderele tot dar cand intru in bin\Debug\netcoreapp3.1 nu gasesc fisierele pe care le are el, gasesc doar Tutorial_1_1.deps. Ma poate ajuta cineva ? si cum ar fi mai bine prin dotnet sau bridge ? am incercat si prin bridge dar cand deschid serverul se inchide instant. Edited July 27, 2020 by PeasantBoy
Ted1 Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 6 hours ago, PeasantBoy said: Salut. Am urmarit acest LINK pas cu pas si nu am gasit Tutorial_1_1.dll cum are el in clip la minutul 14:18, am facut exact 1/1, am folderele tot dar cand intru in bin\Debug\netcoreapp3.1 nu gasesc fisierele pe care le are el, gasesc doar Tutorial_1_1.deps. Ma poate ajuta cineva ? si cum ar fi mai bine prin dotnet sau bridge ? am incercat si prin bridge dar cand deschid serverul se inchide instant. Salut. Din ce am inteles in comentariul tau, dll-ul nu apare in folderul netcoreapp3.1... asta se datoreaza faptului ca nu ai compilat gamemode-ul dupa ce ai inchis programul visual studio, ori, codul tau prezinta erori. Nu mai este nevoie de plugin-ul bridge vreodata. Din cate stiu bridge-ul a fost introdus in API-ul din nugetul lor. Daca tot nu-i dai de cap, ma poti contacta pe discord! ted1#0079 sau [email protected]
Recommended Posts