CMHDev Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 (edited) Edited July 5, 2025 by CMHDev Delete
pilifo Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Dragut , insa e la inceput. AI mult de lucrat. Din ce vad aici e doar un demo nimic mai mult. Bafta
CMHDev Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 (edited) Acum 2 ore, Pilifo a spus: Dragut, insa e la inceput. AI mult de lucrat. Din ce vad aici e doar un demo nimic mai mult. Bafta Pai mda am inceput de la 0 ... Am postat aici poate gasesc si echipa! Edited September 17, 2018 by CMHDev
pilifo Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 1 hour ago, CMHDev said: Pai mda am inceput de la 0 ... Am postat aici poate gasesc si echipa! Colocaust are un proiect ambitios. Am vorbim destul de mult cu el si am testat anumite chestii si vad ca se tine de treaba . Pe langa asta are 15 ani de programare in spate. Se pare ca si el cauta echipa cine stie poate puteti avea o discutie pe Discord.
CMHDev Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 23 minutes ago, pilifo said: Colocaust are un proiect ambitios. Am vorbim destul de mult cu el si am testat anumite chestii si vad ca se tine de treaba . Pe langa asta are 15 ani de programare in spate. Se pare ca si el cauta echipa cine stie poate puteti avea o discutie pe Discord. O sa iau legatura cu el ...
EdCat31 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Scuzatima dar trebuieste Ofiicial Gta 5 cu steam ????? 1
pilifo Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Da jocul trebuie sa fie Original insa nu neaparat pe Steam .🙄
ANDREiKOV09 Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Salut, ti-am dat un mesaj. Mai sunt eu cu un prieten si lucram la un server RPG, ai vrea sa te bagi?
Tonytza Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Salutare! Cum merge serverul? N- am mai vazut update-uri ...
CMHDev Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 8 minutes ago, Tonytza said: Salutare! Cum merge serverul? N- am mai vazut update-uri ... Nu a m continuat cu acel server , nu aveam timp atunci pentru asta , acum am revenit pe Rage, azi am inceput un nou proiect ....
Recommended Posts