Tonytza Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Just now, CMHDev said: Nu a m continuat cu acel server , nu aveam timp atunci pentru asta , acum am revenit pe Rage, azi am inceput un nou proiect .... Ha, interesant. Si eu am perioade cand lucrez la un server, pe urma pauza o vreme ca nu-mi permite timpul. Inteleg Tot server RO RPG faci/faceeti?
CMHDev Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Lucrez acum pentru un RPG, da de acum o sa am mult mai mult timp pentru dezvoltare ... si vad ca pauza asta vad ca a adus lucruri bune pe Rage in curand o sa postez si pagina special pt proiect . O sa fie Open Source si vreau sa fac o comunitate pentru dezvoltare ...
Gabita2000 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 7 hours ago, CMHDev said: Lucrez acum pentru un RPG, da de acum o sa am mult mai mult timp pentru dezvoltare ... si vad ca pauza asta vad ca a adus lucruri bune pe Rage in curand o sa postez si pagina special pt proiect . O sa fie Open Source si vreau sa fac o comunitate pentru dezvoltare ... Suna bine! De mult timp astept un server romanesc de rage, ar fi fost mult mai ok sa il deschizi tu.. O sa ajunga GM-ul la multa lume care habar nu are cu ce se mananca, asa ajung sa creasca comunitatile "fantoma".
Recommended Posts