Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dar nu functioneaza nici un gamemode aparent.

Nu stiu cum doresc astia de la ragemp sa populeze acest mod cand este atat de "nasol" de folosit si foarte greu de implementat pe un linux (linux fiind cel mai bun os pentru servere si nu numai).

Edited by Mafios_X
Posted
On 04.04.2019 at 18:22, Mafios_X said:

Dar nici nu funcționează nici un joc.

Nu știu cum vreau ca astea de ragemp să populeze acest mod atunci când este atât de "nasol" de utilizat și foarte greu de implementat pe un linux (linux fiind cel mai bun pentru servere și nu numai).

Serverul nu are nici o problema privind funcționare pe un linux, singurul lucru necesar sunt cunoștințele pentru a face acest lucru... 

Ps. E mai bine asa, altfel rage va ajunge un samp si serverele fantomă isi vor face apariția... 😃 

Posted
On 4/6/2019 at 7:20 PM, Mafios_X said:

Cam ce specificatii de vps trebuiesc pentru 100 jucatori ? (aproximativ)

Dedicat nu cred ca il poti tine pe VPS .. am fost interesat cu ceva timp in urma undeva la 35Euro lunar la un best deal. App esti Mafios Rust Romania ? 

Posted
On 4/6/2019 at 7:20 PM, Mafios_X said:

Cam ce specificatii de vps trebuiesc pentru 100 jucatori ? (aproximativ)

Versiunea pe linux merge. Nu iti putem estima ce necesitati ai nevoie pentru 100 de playeri pentru ca serverul rage in sine consuma foarte putine resurse, ce consuma mult sunt scripturile, care depind cat de bine sunt optimizate si asa mai departe.

On 4/8/2019 at 8:44 PM, pilifo said:

Dedicat nu cred ca il poti tine pe VPS .. am fost interesat cu ceva timp in urma undeva la 35Euro lunar la un best deal. App esti Mafios Rust Romania ? 

Un server de 100 playeri cu un gamemode optimizat eficient ruleaza lejer pe un VPS. Bine, asta cat timp nu ai un VPS OpenVZ de la o companie care vinde 100 de vps-uri a cate un vCPU si 2-4GB ram pe un singur dedicat de 64GB/128GB ram si 16 nuclee. Cu un VPS de la o companie de calitate merge perfect, recomand KVM daca vrei sa fi mai sigur ca ai resurse dedicate. In orice caz, nu ar trebui rulat un gameserver pe un vps OpenVZ decat daca esti 100% sigur ca acea companie nu face overselling si ca are clienti de calitate pe acelasi dedicat care nu abuzeaza resursele(ceea ce ni poti stii 100% niciodata)

• 2 months later...