ksenonadv Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 3 hours ago, CMHDev said: ATAT BA 😎😅😂😂 # MUIEPSD Si ALDE ca-s in aceeasi oala.
ksenonadv Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 8 minutes ago, Armyw0w said: is this google translate or smth :))? cf georgel
robearded Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 55 minutes ago, Armyw0w said: is this google translate or smth :))? Cred ca da, si cand ai zis tu ca daca te lasa george cu crack si ti-a dat el quote, nu mai scria crack in quote-ul lui, era ceva cuvant tradus. Ce ma mira pe mine e folosirea google translate-ului pe un thread roman. Si nu ma mira doar de ce il foloseste ci ma mira cum de i-a tradus google asta cand era deja in romana.
CMHDev Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 1 hour ago, robearded said: Cred ca da, si cand ai zis tu ca daca te lasa george cu crack si ti-a dat el quote, nu mai scria crack in quote-ul lui, era ceva cuvant tradus. Ce ma mira pe mine e folosirea google translate-ului pe un thread roman. Si nu ma mira doar de ce il foloseste ci ma mira cum de i-a tradus google asta cand era deja in romana. Si pe mine ma mira multe.... 1
Armyw0w Posted May 11, 2019 Author Posted May 11, 2019 Probabil administratorii vor sa vada ce vorbim noi pe aici si au facut ceva automat sa se traduca, dar o dat fail.
Zuko Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Salut, scuze daca deranjez. De unde pot descarca update-ul 1.46? Sau tot jocul cu aceasta versiune?
CMHDev Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 3 hours ago, Zuko said: Salut, scuze daca deranjez. De unde pot descarca update-ul 1.46? Sau tot jocul cu aceasta versiune? Trebuie doar sa îți actualizezi jocul la ultima versiune. PS asta doar dacă îl ai cumpărat și nu cracked
Tonytza Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 Salutare! Iaca, lucram. Postez si aici, ca pe discord nu prea am avut succes: Vreun roman activ pe aici, dispus sa ma ajute la ceva teste la un nou mod RPG pe care-l dezvolt?
Recommended Posts