Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, EliseiNenea said:

Salut! Caut persoane care se pricep in mapping/scripting sa ne ajute cu o comunitate de hard-roleplay. Nu ne permitem sa platim programatori, de aceea cautam voluntari... O sa incercam sa-i rasplatim cum putem. Daca este cineva interesat, sa-mi dea mesaj pe Discord: EliseiNenea(エリ゜セイ)#0950

Nu o sa gasesti nimic profesional pe gratis. Nu zic ca nu o sa gasesti oameni care sa te rezolve cu un script sau cu un gm, dar nu o sa gasesti oameni care sa iti faca si ceva optimizat, fara buguri, fara vulnerabilitati si mai ales sa nu-ti pice serverul la 50-100 de playeri din cauza optimizarii proaste. Chestia e ca nici unui developer nu ii convine sa faca un proiect de genul gratis pentru altcineva, cand ori poate sa o faca pentru bani, ca na, e munca lui si stie sa o valorifice, ori sa o faca pentru el si nu pentru altul.

Posted
2 minutes ago, robearded said:

Nu o sa gasesti nimic profesional pe gratis. Nu zic ca nu o sa gasesti oameni care sa te rezolve cu un script sau cu un gm, dar nu o sa gasesti oameni care sa iti faca si ceva optimizat, fara buguri, fara vulnerabilitati si mai ales sa nu-ti pice serverul la 50-100 de playeri din cauza optimizarii proaste. Chestia e ca nici unui developer nu ii convine sa faca un proiect de genul gratis pentru altcineva, cand ori poate sa o faca pentru bani, ca na, e munca lui si stie sa o valorifice, ori sa o faca pentru el si nu pentru altul.

De server are cine sa se ocupe, faza e ca suntem putini programatori si prosti. Daca ar mai veni cineva cu idei si sa stie sa repare un bug, doua, e perfect. Nu ma asteptam sa-mi faca cineva serverul, lol... Scuze daca s-a inteles gresit

Posted

Un programator castiga destul de multi bani si nu se baga in asa ceva . Insa cei care vor sa invete si sunt la inceput sunt cei care se baga. Sper ca in romania sa se deschida cel putin un server OK .. pana acum doar promisiuni si rahat mult.

Posted (edited)
Pe 04.05.2019 la 13:22, Armyw0w a spus:

Daca ma lasa pe Georgica sa ma joc cu clientul crapat va face eu server. 

Pe 04.05.2019 la 16:20, ezequil a spus:

N ai GTA ul cumparat?

Nu se referă la asta 🤣 🤣 😂 😂 😂 😂

Edited by CMHDev
Posted
6 hours ago, CMHDev said:

Nu se referă la asta 🤣 🤣 😂 😂 😂 😂

"Daca ma lasa Georgica ala sa ma joc cu client cracked va fac eu server. ". Eu cred ca exact la asta se refera

Posted
8 hours ago, robearded said:

"Daca ma lasa Georgica ala sa ma joc cu client cracked va fac eu server. ". Eu cred ca exact la asta se refera

Bine ... ;)

Posted
On 5/4/2019 at 5:20 PM, ezequil said:

N ai GTA ul cumparat?

Nu cred ca are rost, as putea sa imi iau ban pentru ca ma joc pe un custom multiplayer. Iar pentru multiplayer-ul lor sau jocul lor n-are rost sa-mi cumpar.

Iar ca sa consideram ca poate merita daca iti faci un server, sa-mi explice si mie cineva ce succes o sa aiba un server? Dintre cei care joaca SA-MP de exemplu, cati dintre ei se pot lauda ca au cumparat jocul? Aveti impresia ca daca faci un server si sa spunem ca-l promovezi o sa cumpere cineva GTA 5? Romanul e sarac, ca sa poata juca si el un joc da teapa pe internet.. Muie PSD.

Posted

ATAT BA 😎😅😂😂 #

6 hours ago, Armyw0w said:

Nu cred că sunt rosturi, cum ar putea să imi iau ban pentru ca ma joc pe un personalizat multiplayer. Iar pentru multiplayer-ul lor sau jocul lor n-au rost sa-mi cumpar.

Dar ca sa consideram ca poate merita daca iti faci un server, sa-mi explic si cineva ce succes o sa aiba un server? Dintre cei care joaca SA-MP de exemplu, cate dintre ei se pot lauda ca au cumparat jocul? Aveti impresia ca daca faci un server si sa spunem ca promovezi o sa cumpere cineva GTA 5? Romanul e sarac, ca să poată juca și el un joc da teapa pe internet .. Muie PSD.

MUIEPSD