Armyw0w Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 "reboot,verify the game data, or reinstal de game."
Dess17 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Salut, poate sa ma lamureasca si pe mine cineva, care este diferenta dintre GTA Network si RAGE:MP ? Incerc sa gasesc o varianta pentru GTA V multiplayere cat mai asemanatoare si stabila precum samp-ul. Am incercat Five MP si nu este ceea ce caut, dar acum observ ca GTA Network si RAGE MP au platforme diferite, motiv pentru care nu reusesc sa imi dau seama daca sunt una si aceeasi, sau respectivele pun la dispozitie variante diferite de GTA V MP.
Armyw0w Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 GTA Network a devenit o derivata a RAGE, deoarece RAGE era cu mult in fata de ei, iar GTA Network a decis cumva sa se uneasca cu RAGE. Gen de la GTA Network poti sa migrezi la RAGE. eu zic sa alegi rage.
Pablo Escobar Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Am un "server" cred, este real life eu l-am "tradus pentru ca voiam un server sa ne jucam si noi romanii http://www55.zippyshare.com/v/REIZHPuM/file.html nu stiu daca-i bun doar vreau sa ma joc! :)))
Pablo Escobar Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 22 hours ago, Armyw0w said: nu mai fa spam copile, 4real. Cu mine vorbesti?
CMHDev Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 (edited) Ce sincronizare ma, esti nebun erwinweber la asta lucrezi ? Edited February 21, 2018 by CMHDev
Ducu Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) Salut sunt nou pe aici vreau sa stiu daca merg serverele ? Am intrat pe un server da nu aparea nimic pe harta cand am intrat a scris Download Complete dupa care Connection Lost era un server din Marea Britanie. Stiu ca cei de la CVL vor deschide un server da mai au de lucrat la el...mai sunt unele servere rusesti da am intrat pe unu si sunt multi hackerii deja. Edited March 30, 2018 by Ducu
Recommended Posts