Chef Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (edited) _______________________________________________________________________________________________________________________ DISCORD İÇİN TIKLA! TÜRKİYE'NİN EN ORJİNAL VE EN KALİTELİ SİSTEMLERİYLE AKTİF - ANLIK 160/180 OYUNCU 2017'den bu yana, Türkiye'nin ilk ve en büyük GTA5 sunucusu! (( Since 2017, first and biggest Turkish community based on GTA5 and RageMP )) 2019 - Voice Role Play Rekoru 2020 - Text Role Play Rekoru ______________________________________________________________________________________________________________ Merhabalar, 2017 yılında kurmuş olduğumuz Seven Role Play sunucusu, Türkiye'nin ilk sunucusu olmasının yanı sıra, üç yıldır hiç kimsenin ulaşamadığı oyuncu rekoruyla (251) zirvedeki yerini koruyor. Tüm aksiliklere rağmen, piyasada edindiği konumu ve markalaşmış ismiyle sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Bir çoğunuz geçmiş dönemlerden ismimizi duymuş, sunucuda yer almış olabilirsiniz. Fark edeceğiniz üzere hiç bir zaman ismimizden, kalıcı üst yönetim ekibimizden ve markamızdan vazgeçmedik. Çünkü 2017 yılından bu yana hiç bir zaman oyuncularımıza haksızlık yapılmasına izin vermedik veya kalp kırıcı davranışlarda bulunmadık. Bu yüzden ortada herhangi bir utanılacak durum olduğunu düşünmüyoruz. Geçmiş dönemlerde sunucumuzu iki kere askıya almamız gerekti. Bunun en büyük sebebi üst yönetim kadromuzun kişisel hayatlarında yaşanan iş & kişisel hayat yoğunluğu. Bu dönem projemize ayıracak daha uzun bir vakit elde ettik ve sizlere kalıcı olarak hizmet vermek adına kolları sıvadık. Artık daha güzel günler için önümüze bakmalı ve geleceğe odaklanmalıyız. Dilerseniz biraz yeni dönemden konuşalım! Bu dönem sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına teknik kadro sayımızı üçe çıkarttık. Geçmiş dönem hizmetinizde olan Seven:v1 modumuzda geliştirmelere giderek, iyileştirmeler ve yeni sistemler üzerine yoğunlaştık. Bu dönem sizleri yeni sistemleri ve daha stabil oyun moduyla Seven:v2 bekliyor olacak. Sunucu modumuza ek olarak RageMP, 1.1 güncellemesiyle oyunu büyük ölçüde stabil ve senkron hale getirdi. Artık rol ve aksiyon keyfinizi doruklarda yaşıyor olacaksınız.Ayrıca teknik kadromuzun aktif hizmetini çok daha iyi hissedeceksiniz. Sunucu modumuz açılış sonrası aktif olarak güncellenmeye devam edecek ve daha fazla yenilikle karşınızda olacağız. Sunucu moduna dair detaylarıda forum aktifleştikten sonra inceleyebilirsiniz. Genel olarak, geride bıraktığımız 3 yılın ardından Seven Roleplay bu dönem sizlere kalıcı rol deneyimi sözüyle hizmetinizde olacak. 3 yıldır her zaman hedeflediğimiz "Tek çatı altında roleplay" dünyası için daha kaliteli ve düzenli bir sunucu ortamına hepiniz yeniden davetlisiniz. Çünkü bu zamana kadar sizlere piyasada alışılmış sıradan rollerin aksine, kaliteli bir rol ortamı sunmaya devam ediyor olacağız. Tüm yenilik ve duyurular için discord kanalımızın bildirimlerini açmayı unutmayın, harika bir geri dönüş için beklemede kalın. Her zaman, daha iyi plan ve hedeflerimizle burada yer alıyor olacağız. Geçmiş dönem Türkiye'de bir rekor kırmıştık, rekor üzerine rekor kırmaya ne dersiniz? Detaylar çok yakında sizlerle! # soon sevenrp # Discord Hk. Discord kanalımız için aşağıdaki "TIKLA" yazısına tıklayabilirsiniz. Kanal yakında aktifleştirilecek ve gereken detaylar, duyurular oradan size aktarılacaktır. Kanala katılarak bildirimlerinizi açık bırakabilir, son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. DISCORD KANALIMIZA KATILMAK İÇİN TIKLA Geçmiş döneme ait rollerden kesitler, (daha fazlası için kanal sahiplerine bakabilir veya "seven roleplay" olarak youtube'da aratabilirsiniz) Spoiler ---------------------------- Those who don't understand, This is a Turkish roleplay server based on Rage:MP. We asked first on RageMP discord to make sure we can advertise our server in our own language since there is no Turkish section on forum. Thanks. Edited October 30, 2020 by Chef 2 1
0ute Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Dostum her gün girip bakıyorum ne zaman açacaksın artık serverı Eline sağlık cok güzel duruyor.
Chef Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 2 hours ago, 0ute said: Dostum her gün girip bakıyorum ne zaman açacaksın artık serverı Eline sağlık cok güzel duruyor. Sunucumuz tahminen bu ay sonu veya Haziran başı açılacak. Ancak 18 mayıs'ta 15 kişiye özel kapalı beta yapacağız, 13 Mayıs'ta foruma kayıt olarak kapalı beta başvurusu yapabilirsin. Discord kanalımıza katılmayı unutma. Tüm duyuruları oradan paylaşıyoruz.
0ute Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 discorda katıldım. siteye de üye oldum ama admin onayı falan diyor beklemede öyle. betada yer olursa ben de katılmak gönülden isterim. teşekkürler.
Chef Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 7 minutes ago, 0ute said: discorda katıldım. siteye de üye oldum ama admin onayı falan diyor beklemede öyle. betada yer olursa ben de katılmak gönülden isterim. teşekkürler. Forumu ve discordu takipte olun, discord üzerinden kapalı beta başvuru linkini paylaşacağız. Desteğiniz için teşekkürler
hellsociety Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 fitili ateşlenmiş bir dinamit gibi. üstelik rakipsiz. 👌
Recommended Posts