shawty Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) Rakipsiz, her halinden iyi yerlere geleceği belli. Başarılar Edited June 11, 2020 by shawty
Chef Posted June 17, 2020 Author Posted June 17, 2020 Herkese teşekkürler. 21 Haziran gecesi görüşmek üzere! Çalışmalara tam gaz devam..
StalkerVIPE Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Çok fazla sunucuda bulundum, rollere dahil oldum fakat sunucuda ki adminlerin kendilerine para basmaları hoşuma gitmedi. İnsanların sayısız gün de kastıklarını admin bir dakikalık komutla alt üst ediyor. İki üç kıza hava atıcam diye sunucunun ekonomisinin içine ediyorlar.
Chef Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 On 6/29/2020 at 1:48 PM, StalkerVIPE said: Çok fazla sunucuda bulundum, rollere dahil oldum fakat sunucuda ki adminlerin kendilerine para basmaları hoşuma gitmedi. İnsanların sayısız gün de kastıklarını admin bir dakikalık komutla alt üst ediyor. İki üç kıza hava atıcam diye sunucunun ekonomisinin içine ediyorlar. Merhaba ilgili durum hakkında forum üzerinden ticket açarak yaşadığınız tecrübeyi bizimle paylaşırsanız yardımcı olmaktan zevk duyarım. Sunucu aktif.
hellsociety Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Parti hala devam ediyor. Niçin aramızda değilsin?
Recommended Posts