Tonytza Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 (edited) RIP Edited March 25, 2021 by Tonytza RIP! 1 1
OLTEANUadv Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Mult succes cu serverul, dar imit poti spune, te rog cu ce te-ai ofensat de mi-ai dat ban pe discord?
Tonytza Posted May 26, 2020 Author Posted May 26, 2020 Asa ma, asta era nevoie, sa facem putina reclama threadului. Da, toxic developeru asta, nici eu nu recomand. Nu are CEF si nametag-ul nu e centrat. Plus ca sta cu oamenii la discutii pe canalu de discord in loc sa lucreze la server.Halal developer. 😃 5 minutes ago, OLTEANUadv said: Mult succes cu serverul, dar imit poti spune, te rog cu ce te-ai ofensat de mi-ai dat ban pe discord? Nu contribui cu nimic util comunitatii.
Armyw0w Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 sper că lucrați orientat pe obiect cu software design patterns dragi mei invățăcei
OLTEANUadv Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 1 hour ago, Tonytza said: Asa ma, asta era nevoie, sa facem putina reclama threadului. Da, toxic developeru asta, nici eu nu recomand. Nu are CEF si nametag-ul nu e centrat. Plus ca sta cu oamenii la discutii pe canalu de discord in loc sa lucreze la server.Halal developer. 😃 Nu contribui cu nimic util comunitatii. si dc ai mai facut server de discord, ca nu contribuie nimeni cu nimic de acolo :))))))))))))))))))) Halal mentalitate pentru 30 de ani.
Tonytza Posted May 26, 2020 Author Posted May 26, 2020 32 minutes ago, OLTEANUadv said: si dc ai mai facut server de discord, ca nu contribuie nimeni cu nimic de acolo :))))))))))))))))))) Halal mentalitate pentru 30 de ani. Tocmai din motivul asta mi-am facut. Sa pot sa-mi 'demonstrez' puterea virtuala pe copii, dand ban. 1
AndreiAdv Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 5 hours ago, Tonytza said: Tocmai din motivul asta mi-am facut. Sa pot sa-mi 'demonstrez' puterea virtuala pe copii, dand ban. asta chiar e amuzant. succes, pare promițător 1
mDenis16 Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Super dar pe viitor te rog renunță la aura asta de superioritate pe care evident nu o deții. 🙃
Tonytza Posted May 28, 2020 Author Posted May 28, 2020 (edited) STERS! Edited September 3, 2020 by Tonytza
Recommended Posts