ksenonadv Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) Salutare dragi cititori. Acest topic reprezinta o mica introducere asupra proiectului nostru. liberty.mp este un proiect in dezvoltare axat pe un server de joc, mod RPG, dar care va implementa si elemente de tip roleplay . Am decis sa imbinam utilul cu placutul, asadar, voice chat-ul nu va fi absolut necesar insa este recomandata utilizarea lui. Cine suntem noi? Echipa noastra este formata din conducerea unei comunitati mari de SA:MP, nephrite.ro, ce are un record de 2000 jucatori conectati simultan. Fiind in contact timp de 3 ani de zile cu sute de jucatori, consideram faptul ca putem proiecta un gameplay placut tuturor celor ce vor intra pe serverul nostru. Tin sa precizez faptul ca, avem dorinta de a deschide acest server inca din momentele de inceput ale platformei RAGE, dorinta amplificata intens in ultimul an. Am asteptat insa momentul in care versiunea 1.1 a fost disponibila. Daca ti-am captat atentia, vreau sa stii ca avem un server de discord pe care suntem in stransa legatura cu comunitatea. Tot pe acest server de discord, oferim din cand in cand CD-KEY-uri pentru jocul GTA V. Cei prezenti pe discord afla in timp real la ce lucram. Exista si o sectiune de sugestii, pe care, spre deosebire de altii noi chiar o citim. Pentru a accesa serverul de discord va punem la dispozitie urmatorul link: https://liberty.mp/discord Multumim pentru timpul acordat. Cu stima, echipa liberty.mp Edited April 14, 2022 by ksenonadv fix logo 6
mDenis16 Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 cam facute din topor si la repezeala dar merge 😜 1
ksenonadv Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 On 8/8/2020 at 5:44 PM, mDenis16 said: cam facute din topor si la repezeala dar merge 😜 Elementele vizuale au fost si vor fi in continuare imbunatatite. Ar trebui mentionat faptul ca nu sunt web developeri in echipa, singurul care mai 'misca' ceva pe partea de design sunt eu. On topic: Serverul a progresat destul de la ultimul edit al topicului, progresul poate fi vazut pe liberty.mp/progress. Au fost finalizate: vehicule personale, dealership, tuning, clothing store, 24/7, 4 joburi (Electrician, Garbageman, Lumberjacker, Fisher), case si altele
pilifo Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Nu arata rau deloc, doar ca mai ai multe de implementant pentru a putea juca pe el.
fases Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 On 10/9/2020 at 2:22 PM, ksenonadv said: Elementele vizuale au fost si vor fi in continuare imbunatatite. Ar trebui mentionat faptul ca nu sunt web developeri in echipa, singurul care mai 'misca' ceva pe partea de design sunt eu. On topic: Serverul a progresat destul de la ultimul edit al topicului, progresul poate fi vazut pe liberty.mp/progress. Au fost finalizate: vehicule personale, dealership, tuning, clothing store, 24/7, 4 joburi (Electrician, Garbageman, Lumberjacker, Fisher), case si altele eu m-am oferit pe partea de frontend (lucrez ca web dev de vreo 7 ani) dar nu ai vrut :))
RusuFernando Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Tot respectul pentru munca depusa pana acuma! Mult spor in continuare, o sa fiu prezent la deschidere! FernyZU - SA:MP ❤️
shark.blind Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Următorii lideri al RPG-ului românesc pe RageMP.
Recommended Posts