Jump to content

[WIP] liberty.mp - server romanesc de rage.mp

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted
On 4/16/2023 at 3:06 PM, luckynicolas said:

voi dati flood la alte servere sa aveti jucatori? :)) ce kkt apropo, unde este cui-ul firmei am nevoie sa depun niste plangeri la ITM, ANAF, si Politie.

sterge ca te faci de ras

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

După ce am jucat aici de la deschidere,având impresia că în spatele acestei comunități există seriozitate și experiență în acest domeniu,am ajuns la următoarele concluzii:

- După aproape un an de la deschidere nici acum nu au reușit să facă un gameplay și un content calitativ, tu fiind jucător cu sau fără facțiune să ai ce face pe server.

- Update-urile se fac extrem de rar și alea vin după ce majoritatea jucătorilor se plâng pe discord că NU AI CE FACE pe server. De obicei când cineva întreabă când e next update "administrația" răspunde sec cu "Soon TM" 

- Totul funcționează pe pile la facțiuni,de exemplu în hitman și pd 70% sunt doar din staff iar restul de jucători sunt aceia care nu s-au mai deconectat de la server din ziua deschiderii + prietenii lor virtuali băgați pe așa zisele pile. 

- Părerile playerilor în mare parte nu sunt luate în considerare,trebuie luni de insistențe și sugestii pentru server ca să se facă 5% din ceea ce vor jucătorii.

Gândiți-vă că de la deschidere,4 luni nu s-a făcut nici un update major.Jucai pe server zici că erai în open beta. Băieții s-au văzut cu ceva bani la portofel și efectiv s-au pișat pe ea comunitate. Când au văzut că din 1000+ la deschidere,abia mai erau 70 on au făcut și ei un update mai măricel care să mai aducă lumea înapoi.

Acum aceeași poveste,au trecut vre-o 3 luni de la ultimul update pe partea de content și de atunci nimic nou,pe server se lasă liniștea și tăcerea. Sunt mai sunt multe chestii de zis dar nu are rost să mai scriu. 

Intrați dragi jucători să vă convingeți singuri de calitatea acestui server cât și conducerea lui.