Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti, sper ca va atras titlu aici.

Am experienta in full stack de peste 2 ani la companii romanesti, am lucrat si remote, in prezent lucrez la propria firma si se intampla sa imi placa foarte mult domeniu de fivem si rage, desi mie personal mi se pare o bataie mult prea mare de cap cu manageriatul la un asemenea proiect, sunt aici sa-ti ofer sprijin, consultanta si development.

Deja de cateva saptamani lucrez la ragemp si ma joc cu APIul, integrarea la react cu typescript si chestiile mai avansate, si am spus de ce nu sa creeaz aceasta postare poate cineva are nevoie de asemenea ajutor.

Aici este canalul meu de youtube pe care il foloseam sa postez resurse create pentru fivem LINK YOUTUBE 

Dupa cum se vede dupa numarul de vizualizari si calitatea videoclipurile stiu ce inseamna aia sa lucrezi in acest domeniu, nu lasa experienta mea limitata in rage sa te pacaleasca :)

Astept mesajele voastre aici sau pe discord: krane#2890 sa ne auzim sa vedem ce si cum

Asteptarile mele sunt: sa te ajut full remote si sa fiu platit pe ceea ce lucrez. 

Dar daca te simti mai linistit sa ma platesti pe ora sau saptamanal se poate si asa. 

Putem realiza un contract de colaborare pentru asa ceva, il voi face eu daca tu nu ai firma. 

Succes la baietii jmecheri ;) 

• 5 months later...