Search the Community

Showing results for tags 'Issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • RAGE Multiplayer
    • Announcements
    • Discussion
    • Suggestions
    • RDR2 Multiplayer
  • Scripting
    • Scripting
    • Resources
  • Community
    • Support
    • Servers
    • Media Gallery
  • Non-English
    • Русский - Russian
    • Français - French
    • Deutsch - German
    • Espanol - Spanish
    • Română - Romanian
    • Portuguesa - Portuguese
    • Polski - Polish

Categories

  • Scripts
  • Gamemodes
  • Libraries
  • Plugins
  • Maps
  • Tools

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Facebook


Youtube


Skype


Web


VK

Found 5 results

  1. Hey guys. I might need some Help from you. The Problem is: all Keybinds im creating in my code won't work. The keybinds from other scripts from other programmers work. I don't know where the issue could be. Maybe you could help me
  2. So everytime I join an RP server my map and phone are missing and when I open the main menu to get the full screen map Its broken. It says my character is completely off the map and it doesnt let me click around. I don't see the main Los Santos map it looks really zoomed in and there are no icons for locations. I've tried uninstalling and reinstalling four times now and still have the same issue. Any suggestions are much appreciated!
  3. Hello, I am starting with ragemp scripting and I want to try to do something with html/css/js and i have some issue when creating a browser to execute html with code : let browser = mp.browsers.new("package://[my folder where is html file]/index.html"); // Get from rage wiki and the console log to me something like: Cannot read property 'new' of undefined Mayby I am doing something wrong. I will be very thankful for any help. This is also my first post on the forum so if something is wrong I am really sorry .
  4. Hi guys! It's me again. We have our server setup on Ubuntu 16.04 64bit. Actually almost everything works perfect. Except "NAPI.Vehicle.CreateVehicle()". After using this line our server crashes just with info: Aborted (core dumped). Do you have any ideas why? What could we do? Thanks for your help
  5. So I have been trying to get my voice chat to work for the past like 2 hours, It works just fine in normal GTA 5 but when I launch Eclipse-RP no one can hear me, and it doesn't even show the game picking up my mic, I restored settings to default in both the main game and the Eclipse server so all key binds and everything are the same. Cant for the life of me figure out why its not working.