Jump to content
RAGE Multiplayer Community

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • RAGE Multiplayer
    • Announcements
    • Discussion
    • Suggestions
    • RDR2 Multiplayer
  • Scripting
    • Scripting
    • Resources
  • Community
    • Support
    • Servers
    • Media Gallery
  • Non-English
    • Русский - Russian
    • Français - French
    • Deutsch - German
    • Espanol - Spanish
    • Română - Romanian
    • Portuguesa - Portuguese
    • Polski - Polish

Categories

  • Scripts
  • Gamemodes
  • Libraries
  • Plugins
  • Maps
  • Tools

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Facebook


Youtube


Skype


Web


VK

  1. Good day. I recently decided to migrate my server to a newer version of RageMP (up to 1.1) and ran into the problem of missing some methods (methods related to ColShape, TextLabel and Blip's). I know for sure that version 1.1 is installed on the RageMP client and server: the client logs into the server without any problems and the server supports NetCore 3.1. When starting a server with a connected resource, this error occurs: Code: At the same time, the server works without problems and you can go to it - the function for creating Blip simply does not work. Then I tried to replace Bootstrapper.dll on the server (in the runtime folder) with Bootstrapper.dll from a C # project. And this measure helped, but not completely: this time the server was creating a Blip (there was no error during creation and it was displayed on the minimap), but an error occurred when calling the NAPI.ColShape.IsPointWithinColshape method. Then I found out that the original Bootstrapper.dll files (before replacing the one described above) are different on the server and in the project: In this case, the project uses this version of the API: Please help me solve this problem.
  2. Hello, i'm from germany, sorry for my bad english. My Girlfriend has a problem with RageMP, but only with RageMP. Here is the problem: I've tried everything to fix the problem like reinstalling Windows or Visual C++ and so on. Unfortunately, everything didn't work, so I'm asking if anyone knows how I can fix this?
  3. Server side. If i use vehicle.spawn(position, heading) and then get vehicle.heading - values not match some months before there was no problem.
  4. Hey ! I'm trying to communicate between serverside c# and serverside js, with this kind of code: //serverside C# Debug.Assert(NAPI.LocalEvent != null, "Never happens, LocalEvent is not null") NAPI.LocalEvent.TriggerEvent("testEvent"); //throw System.NullReferenceException (Exception has been thrown by the target of an invocation), no matter what arguments are provided //serverside JS mp.events.add( "testEvent", () =>{ console.log("Never called"); }); Did someone already used this function ? Thanks
  5. There are two problem with 1.1. First one is the start button (red circle) on controllers do not pause the game. The second problem is with full screening the game using alt+enter to switch between fullscreen and windowed mode. It takes like 10 seconds compare to 0.3.7 which is almost instant. Both issues are recorded and explained in the video. https://streamable.com/jz2721
  6. Приветствую. Hello. Проблема: Problem: При заходе на сервер версии 1.1, запускается GTA5 вылетает и выдает ошибку, хотя на версии 0.3.7 все нормально. Зависает обычно перед появлением заставки Rage mp. Странно еще то, что иногда в игру на сервер 1.1 нормально заходит, обычно после перезагрузки системы, но не всегда, а очень редко, примерно 1 на 10 раз и появляется заставка. В чем проблема не понятно. Google translate: Greetings. Problem: When you enter the server version 1.1, GTA5 starts, crashes and gives an error, although everything is fine on version 0.3.7. It usually hangs before the Rage mp splash screen appears. It is also strange that sometimes the game on server 1.1 normally enters the game, usually after rebooting the system, but not always, but very rarely, about 1 in 10 times, and the splash screen appears. What is the problem is not clear. Ошибки из событий: Errors from events: Application: GTA5.exe CoreCLR Version: 4.6.26931.0 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception Info: exception code c0000005, exception address 00000001409E2234 Имя сбойного приложения: GTA5.exe, версия: 1.0.2060.1, отметка времени: 0x5f4d3a9f Имя сбойного модуля: GTA5.exe, версия: 1.0.2060.1, отметка времени 0x5f4d3a9f Код исключения: 0xc0000005 Смещение ошибки: 0x00000000012a2234 Идентификатор сбойного процесса: 0x1704 Время запуска сбойного приложения: 0x01d6b390def30b23 Путь сбойного приложения: Z:\GAMES\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTA5.exe Путь сбойного модуля: Z:\GAMES\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTA5.exe Код отчета: 2898b3ee-1f84-11eb-9284-902b3432420e System: Windows 7 64 - last update Last update Microsoft .NET Framework и Visual C++ Antivirus and firewall disabled У моего друга на Windows 10 тоже крашит игру при заходе на 1.1 версию и вылезает ошибка. На 0.3.7 все нормально. A friend of mine on Windows 10 also crashes the game when entering 1.1 version and gets an error. At 0.3.7, everything is fine. His error: Application: GTA5.exe CoreCLR Version: 4.6.26931.0 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception Info: exception code e06d7363, exception address 00007FFB6E553E49
  7. Hey, I hope this is read by George among others, we are a server that is currently running with some players on 1.1, but we have the problem that sometimes the players are invisible, the vehicles are invisible, or players suddenly out of the vehicle climb and the car is teleported away, but the vehicles are not only bugged outside the streaming range, but also if a user spawns the vehicle via the garage system (approx. 3 meters away from him) I hope this will be fixed soon, otherwise we have to rewrite all of our scripts to 0.3.7 and are therefore forced to downgrade our version.
  8. Hi! I have a strange problem on my server. I try to replace every song / artist GXT text, with something, but only some get replaced. The GXT text I edit is from the latest version, and even if the Hash I change is along the list, it just dosen't change. Here is the code I use: mp.events.add("playerReady", (player) => { availableSongs.forEach((song) => { mp.game.gxt.set(song, ""); }); }); Here is the availableSong list: https://pastebin.com/6LTss10F This is a strange problem, since I tested it somewhere else, and I didn't encounter this.
  9. Everytime when i open the RageMP Launcher it only shows a white screen https://www.bilder-upload.eu/bild-9605f3-1588842757.png.html
  10. I have no clue how on earth to fix this but everytime I launch RageMP and try to join OwlGaming, it closes with no error. Found Logs from C:/RAGEMP [0831/234329.838:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.70c0578d.js (1) [0831/234329.975:WARNING:angle_platform_impl.cc(59)] compileToBinary(235): C:\fakepath(73,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them C:\fakepath(95,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them
  11. Hi guys! I've got a problem with my ragemp client. After I selected the server, the ragemp starts, and than it cannot load. I waited for hours, but nothing happened. In serverside theres no connection request from my ip. I've reinstalled the full ragemp and gta v, but it didnt helped. (I've also deleted manually every single folder before the reinstall) I read in discord support somebody fixed this bug with conf.json files modification (added this line: "allow-cef-debugging" : true,) but it didnt helped me out. I wanted to connect a 1.1 server. I paste here my launcher_logs [0521/152532.812:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/152532.988:WARNING:angle_platform_impl.cc(59)] compileToBinary(235): C:\fakepath(73,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them C:\fakepath(95,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them [0521/152547.964:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/152602.964:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/161303.570:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/161303.911:WARNING:angle_platform_impl.cc(59)] compileToBinary(235): C:\fakepath(73,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them C:\fakepath(95,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them [0521/162519.731:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/173135.123:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/174508.672:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/180848.438:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181333.894:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181349.035:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181404.035:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181419.036:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181434.036:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181449.036:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/181941.138:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/183928.484:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/183943.698:INFO:CONSOLE(1)] "Refreshing servers", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/183947.198:ERROR:cache_util_win.cc(19)] Unable to move the cache: 5 [0521/183947.198:ERROR:cache_util.cc(140)] Unable to move cache folder GPUCache to old_GPUCache_000 [0521/183947.198:ERROR:disk_cache.cc(168)] Unable to create cache [0521/183947.198:ERROR:shader_disk_cache.cc(620)] Shader Cache Creation failed: -2 [0521/183947.746:INFO:CONSOLE(1)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.aabc5a82.js (1) [0521/183947.830:WARNING:angle_platform_impl.cc(59)] compileToBinary(235): C:\fakepath(73,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them C:\fakepath(95,10-42): warning X3571: pow(f, e) will not work for negative f, use abs(f) or conditionally handle negative values if you expect them
  12. Hello guys! When i equip a weapon - such a bug occures. Couldn't find any solution, so i'm looking for help here 😧
  13. peirogi

    VOIP On Eclipse

    I have a strange bug on Eclipse RP and cannot find a solution through them so I'm coming here. I have reinstalled rage twice, validated GTAV, updated drivers, tried different audio outputs. The issue is relating to VOIP ingame, most of the time when someone speaks its an extremely loud static buzz that makes me literally have to throw my headset off to avoid hearing damage. Sometimes VOIP will function normally at first and then revert to blasting my eardrums out with the power of 1000 cicadas. It sounds like someone putting a tesla right next to your eardrum. Ambient sound in game still plays and functions fine, and audio in discord continues normally, it is ONLY VOIP within the server/rage Mp. Logitech G430 on most updated audio drivers. God help my eardrums.
  14. Bonjour à tous ! Ça fait plaisir de voir un peu de communauté française sur ce projet. J' ai un petit soucis, quand je lance rage mp par le launcher ça fonctionne mais une fois que je lance un serveur ça fait crash le jeu. Est-ce parceque la version de mon jeu gta est trop récente ? Je suis sur la version officiel. Merci d' avance pour vos retours.
  15. Не могу делать ничего в лаунчере , например запустить сервер или изменить что-то в настройках
  16. When i try do to something in launcher like join to server or go to setings i cant beacuse my right and left click doesnt working in launcher . How to fix it ?
  17. Hello, I have a problem: There are doors in the game that I can't open, in all servers. Other players can pass, but for me the doors do not open, for example to a store Please help me...
  18. Hey all, Wondering if someone can help me solve this the moment the client files download and it starts up into the server I get the following Error: I have uninstalled and reinstalled rage, I have done the same with the game not sure what else I can do? Any idea are help I'll be so grateful!
  19. Happer

    Wont launch

    I click to open the rage launcher it opens but freezes on my screen and wont work any fix?
  20. Hello I'm new here and i wanted to play gta v online with ragemp, i installed ragemp and when i open the updater.exe i get an error https://ibb.co/e4g7TA i have a legal copy of gta v on steam please reply asap
  21. When I connect to the servers, every thing seems normal, but when i start to play, i can't see any players or cars in the server, but I still able to see the chat, as if I was desynchronized or logged in a empty server. I already reinstalled the rage, but it won´t caused any changes. I have another PC in my house, and on this computer it's was just fine, so i connected both at the same server, and at the cumputer who do not have any problems at the rage, I was seeing every player on the server normally, except myself at the computer with the troubles to connect, anyone knows how to solve this, please?
  22. MetaVic

    Help Please!

    Alright, so I have two issues that I need help with. One is the most pressing, as it happens every time I launch the game the second time. After installing, it will launch perfectly fine, I get in-game, connect to the server and auto-download the assets. After that if I close the game and try to launch it again, I am met with this: And when I select the folder, it does nothing. It just closes and doesn't boot up the game. If I select cancel the updater will pop up for just a second before closing and the game doesn't boot up. The only fix I can seem to manage is uninstalling it and reinstalling it every time I wish to play it. I looked online and I can't find anyone else with the same issue, though to be fair that may be because of the mixed results when searching for RAGE. My second issue is one that makes me feel like a complete noob, since I looked all over for a video or forum post explaining this to no avail. Plug-ins... Don't wanna play the generic base character, but can't install the plug-ins. No idea how. Every plug-in (that has instructions) says "Put them in the right places" like that explains it, but it doesn't. I am so confused... If I put the files in my RAGEMP folder nothing happens (partially cause of the first issue I have) and if I put them in my GTAV folder nothing happens. I feel like it should be blatantly obvious what to do and I just can't figure it out. X_X Thanks for your time and help!
  23. Hallo, wenn ich den RageMP Launcher starte passiert soweit nichts alles normal, aber wenn ich auf Connect drücke schließt sich das Fenster einfach und es passiert nichts GTA startet nicht garnichts. Hello, my RageMP lauchner work normal but if i press the connect Button RAGEMP closes without an Error message. GTA dont start. Sorry for my bad English :D
  24. Какое-то время играл на Rage MP, но потом серв прикрыли и я подзабил. Сейчас срочно нужно играть, ибо стою в ЗБТ проекта, а рейдж не робит. Тут даже скринов не надо. После конекта к ип запуск гта и заход в одиночку, при этом social club оффлайн. Если открыть сервер лист, а вот тут скрин, вылезает ошибка. Теперь сижу и не знаю что делать. Раз 10 перезаходил, переустанавливал, заходил с ВПНом (разных сервисов) и ничего. Есть идеи что делать?
  25. Hallo, ich habe ein Problem mit meinem Client. Immer wenn ich auf den Server von StateTV gehen will, bleibt meine Maus im Zentrum hängen und ich kann nichts anklicken geschweigedenn die Maus Bewegen. Ich habe auch schon probiert einfach nur die normale Version von GTA V zu starten, habe dort das auf "Raw Input" gestellt. Dann hab ich den RageMP Launcher wieder gestartet und die Einstellungen wurden nicht übernommen. Ich hoffe mit kann jemand helfen. MfG, syynC
×
×
  • Create New...